E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den döviz kuru açıklaması---

Bahçeli'den döviz kuru açıklaması

Bahçeli'den döviz kuru açıklaması
10 Ağustos 2018 - 19:13 borsagundem.com

MHP Lideri Devlet Bahçeli döviz kuruyla ilgili açıklamalarda bulundu

MHP Lideri Devlet Bahçeli döviz kuruyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Bir papazı bahane ederek ekonomide terör estiriliyor. Türkiye istikrarsızlığın batağına gömülmek isteniyor. Ekonomide dış kaynaklı bir komplo devreye alınıyor' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"Vicdan sahibi her insanımız, vatan ve milliyet hislerine haiz her kardeşimiz şu anda karanlık ve kahredici bir kumpasla temellendirilmiş ekonomik operasyona maruz kaldığımızı itiraf ve ifade edecektir. Türkiye’yi sanal ve sahte oyunlarla savurmak, hatta sindirmek çabasındalar.

Dövizdeki tırmanış tehlike sınırını geçmiş durumda! Gelişmeler doğrultusunda ekonomi alarm veren bir eşiğe dayanmış halde! Makroekonomik parametreler bozulma işareti veriyor. Türkiye istikrarsızlığın batağına gömülmek isteniyor. Ekonomide dış kaynaklı bir komplo devreye alınıyor!

Dövizi zalim tahakkümlerle, zorba yaptırım tehditleriyle yükselterek Türkiye’nin düşmesi hedefleniyor. Ekonomik suikastçılar tembihlenip kışkırtılıyor. Bir papazı bahane ederek ekonomide terör estiriliyor, 15 Temmuz’da yarım kalan ihanetin tamamlanması kurgulanıyor.

ABD Başkanı Trump her yaptığı açıklamayla yangına benzin döküyor. ABD yönetimi Evanjelist ve Siyonist emellerin yörüngesine sabitlenip Türkiye ekonomisini felç etmeyi, peşinden menfi sosyal ve siyasal sonuçların yeşermesini amaçlıyor.

Başaramayacaklar, yapamayacaklar, Türkiye’nin ekonomik çöküşünü sağlayamayacaklar!

Tam 1,5 asırdır küresel emperyalizm Türk milletinden farklı gaye ve gerekçelerle intikam alma arayışındadır. Terör, darbe, ekonomik krizler yıllarca kanımızı emen keneler gibi kurgulanmış ve kullanılmıştır. Ancak düşmana ganimet, kuzgunlara yem, kuduzlara av olmayacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çakır10 Ağustos 2018 23:13

    Ya Allah bismillah. Kahr perişan olsun bize bu sıkıntıyi yasatanlara her daim binmuzzaffer

  • misafir10 Ağustos 2018 21:40

    ülkenin başına gelen olumsuz her şeyin sebebi sensin.rahatladınmı bu zamlardan,kurdan,liyakatsizlikten.

  • ali10 Ağustos 2018 20:05

    Durmak yok yola devam vatandaş hala anlamadı niye erken secim yapıldını yavaş yavaş anlıyacaklar bu gidişle

  • HASAN TOSUN10 Ağustos 2018 19:58

    laf üreteceğinize iş üretin,serbest piyasa ekonomisi safsatasını bırakım karma ekonomiye geçin ve kuru 2 tl de kanunla sabitleyin,yabancılar serbest piyasa ekonomisi adı altında kanımızı emiyorlar,kuru yukarı çıkarıyorlar.bırakın bu boş işleri kur maliyenin kontrulüne girsin,maliye aylık kur tavanı çıkarsın kimse o tavanın üzerine çıkmasın yavaş yavaş 1,5 tl.ye indirin,revüle yapın 2 tl ye indirin.yol yumrukla olur,bukadar

  • Ali GÖK 10 Ağustos 2018 19:27

    Türkiye bolemezsiniz gomemezsiniz

  • Yeteryahu10 Ağustos 2018 19:26

    Hocam senin seçmeninin seviyesi belli. Orta okul terkler, yeni yetmeler, dizilerden gaza gelip milliyetçi ayağına takılan apaçiler vs. Senin konuştuğun cümleleri anlayacak seçmenin yok. Daha anlaşılır sade konuşmaya çalış. Bırak bu aristokrat ayaklarını. Promptersiz seni de gördük. Ha bir de dış güç diye diye yediniz ülkeyi.

  • Yeteryahu10 Ağustos 2018 21:39

    Hayatımda içki içmedim, sigara kullanmıyorum. Her yıl 4 cocugun eğitim giderlerinin bir kısmını karşılıyorum. Girdiğim her lokantada yediğim yemeğin yarisi kadar bahşiş bırakırım, bilirim ki garson arkadaşlar asgari ücretin de altında çalışıyor. Etrafında sevilen sayılan biriyim. Para kazanıyorum ve zekatını her gün veriyorum. Cumaya gitmemek beni kotu yapıyorsa varsın yapsın. Sen ve varyasyonların bu ülkeye en zararlı kesimdir. Siz bitince rahata erecegiz ama mantar gibisiniz, her yerden çıkıyorsunuz.

  • Onurzirh10 Ağustos 2018 19:33

    Senin de tarafin belli alkolik sarhos hergün cunaya giden lerden sin belli .

  • Ayçin10 Ağustos 2018 19:19

    Sen ne güzel adamsın. Tarafı devlet olan, adının hakkını veren 👏🏻👏🏻