E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAvukat Kudbettin Kaya Uzi'yle öldürüldü---

Avukat Kudbettin Kaya Uzi'yle öldürüldü

Avukat Kudbettin Kaya Uzi'yle öldürüldü
01 Kasım 2017 - 01:29 borsagundem.com

Ergenekon Davası'nda yargıyı etkilediği iddiasıyla tutuklu yargılanan ve daha sonra beraat eden Avukat Kudbettin Kaya, ailesiyle birlikte yemek yediği restoranda silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Ergenekon Davası'nda, 2010 yılında yargıyı etkilediği iddiasıyla tutuklanarak yargılanan ve beraat eden Avukat Kudbettin Kaya, Bakırköy'de ailesiyle gittiği balık restoranında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Mavi bir araçla gelen saldırganın saldırıda Uzi kullandığı belirlendi.

Avukat Kudbettin Kaya, dün akşam saatlerinde ailesiyle birlikte Yeşilköy'deki balık restoranına gitti. Saat 21.30 sıralarında mavi bir araçla restorana gelen saldırgan Uzi silahıyla Kaya'ya ateş açtı.

Saldırgan olay yerine geldiği araçla kaçarken, Kaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, saldırganın kimliğini tespit etmek ve yakalamak için balıkçının kamera görüntülerini incelemeye aldı.

BERAAT ETMİŞTİ

Avukat Kudbettin Kaya, 2010 yılında Ergenekon Davası yargılama sürecini etkilediği iddiasıyla düzenlenen operasyonda 8 kişiyle birlikte gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Kaya hakkında Adalet eski Bakanı Seyfi Oktay'ın da aralarında bulunduğu 10 kişi ile birlikte ''Ergenekon davası ve soruşturmasını etkilemeye teşebbüs ettikleri'' iddiasıyla dava açılmıştı. Yargılama sonunda Kudbettin Kaya'nın da aralarında bulunduğu sanıklar beraat etmişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MİSAFİR01 Kasım 2017 10:27

    şu rezalete bakın, eline silah alan sokağa çıkıyor, dağ başı mı burası, kendilerine mafya süsü veren racon kesip adam öldürüyor, nasıl bir ülkede yaşıyoruz, hukuk devleti nerede? bu adamlar bu silahları nasıl böyle rahat taşıyabiliyor, çoluk çocuğun belinde silah var...

  • avukat....01 Kasım 2017 09:34

    emlakçı.. avukat... bazı meslekleri bu ülkede normal şartlarda yapmak mümkün değil. ünlü olanlar genelde... hesabını yaradana versin.

  • referans5801 Kasım 2017 09:25

    bu ülkede yaşamak gittikçe zorlaşıyor.kim kimin başını ağrıttığı belli değil.

  • Fatih 01 Kasım 2017 07:49

    Harbi kabile devleti mafya devleti bu Türkiye