E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'nin Antalya adayı belli oldu---

AK Parti'nin Antalya adayı belli oldu

AK Parti'nin Antalya adayı belli oldu
21 Kasım 2018 - 10:53 borsagundem.com

Yerel seçimlerde AK Parti, mevcut Antalya Belediye Başkanı olan Menderes Türel'i aday gösterdi

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının mevcut başkan Menderes Türel olduğunu açıkladı.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, esnafla bir araya geldiği toplantıda, 24 Kasım Cumartesi gününe kadar Antalya'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını söyledi. Başkan Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının ise Menderes Türel olduğunu açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Antalya aşığı22 Kasım 2018 00:01

    Antalya için en doğru isim.

  • Daşcı21 Kasım 2018 11:51

    Menderes türel efendi insan

  • kırsal21 Kasım 2018 11:30

    eskiden kırsal kesim hissetmezdi. Doğalgaz yok, okun yakar.. ayda bir tup alır evine, odun ısınmadır, odun ısıtmadır suyu onu ocağı vb. bir kaç inel, yada koyun, yada tavuk yeter hayatını sürdürmeye. Çocuk okusa defter kitap yeter bi rkaç tane, bedava derler,  zaten , yada yurtta kalırdı.. ama şimdi kırsaldakide hissediyor. Buğray zammını, domates pahalılıgını, biten lpg tup değişimini, çocuklarının okul zamlarını, barınma yada taşınma masraflarını. o bakımdan kırsaldaki değişim AKp yi mhp ye yakınlaştırıp, seçimlerde arttıramadıgı oyları çoğaltmaya, elindekileri kaybetmemeye oynakacak. her araştırmacı açıklıyor ama ben çevremde duyduklarım ve görduklerım  busefer böyle. kırsal oyları düşüyor... şehirler zaten inanılmaz düştü. ulaşımı, doğalgazı market zamları vb. vb.