E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAğaoğlu ekonomi kanallarını solladı ödülü kaptı---

Ağaoğlu ekonomi kanallarını solladı ödülü kaptı

Ağaoğlu ekonomi kanallarını solladı ödülü kaptı
27 Nisan 2017 - 15:44 borsagundem.com

‘Ekonomi Sohbetleri’yle TSPB’nin 2016 Sermaye Piyasası Programı Ödülü’ne layık görülen usta ekonomist, ünlü gazeteci Ali Ağaoğlu, ‘gecenin sürprizi’ni ve programını anlattı…

BORSAGUNDEM.COM

Ekonomi medyasının banka kökenli ünlü ismi Ali Ağaoğlu, tecrübesini ve ustalığını önemli bir ödülle süsledi. Ali Ağaoğlu, II. TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde adını zirveye yazdırdı. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) gecesinde, Ali Ağaoğlu ve iki arkadaşının imzasını taşıyan “Ekonomi Sohbetleri”, ‘basın kategorisi’nde 2016 Sermaye Piyasası Programı Ödülü’ne layık görüldü.

Ali Ağaoğlu’nun, Özgür Altuğ ve Şant Manukyan’la birlikte Medyascope TV’de yaptıkları “Ekonomi Sohbetleri” programı, Banka, Aracı Kurum, Portföy Yönetim Şirketi ve Yatırım Ortaklıkları genel müdürlerinin oylarıyla ünlü ekonomi kanallarını geride bırakarak ödülü kaptı.

BİZE DE SÜRPRİZ OLDU

Ali Ağaoğlu, 24 Nisan Pazartesi akşamı Wyndham Grand İstanbul Levent Oteli’nde düzenlenen ve seçkin bir davetli topluluğun katıldığı törende hiç beklemediği tatlı bir heyecan yaşadı. Aynı zamanda sunuculuğunu da yaptığı geceye esprileriyle renk katan ekonomi medyasının usta ismi, ‘Ekonomi Sohbetleri’ne takdim edilen 2016 Sermaye Piyasası Programı Ödülü için, “Bize de sürpriz oldu diyebilirim. Ama bu tür ödüllerin verilmesi güzel ve keyifli. Bu ödüle layık görülmek ayrıca çok hoşumuza gitti” dedi.

BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Dergi yöneticiliği, köşe yazarlığı, TV’lerde yorumculuk yapan yapan, halen Vatan Gazetesi’nde piyasaların nabzını tutan kalemini konuşturan Ali Ağaoğlu, reytingi yüzleri güldüren ‘Ekonomi Sohbetleri’nin kendi adlarına finansal okuryazarlık için bir sosyal sorumluluk programı olduğunu söyledi.

“Bu yalnızca benim değil Özgür Altuğ ve Şant Manukyan’la beraber yaptığımız bir yayın. Biz kesinlikle para almıyoruz” diye konuşan Ağoğlu, ödüllü programın nasıl doğduğunu Borsagundem.com’a anlattı.



3-5 PROGRAM DİYE YOLA ÇIKTIK, 66 OLDU BİLE…

“Nasıl başladı derseniz, Ruşen Çakır beni çağırdı, “Periscope üzerinden yayın yapıyoruz, ekonomi konusundaki yayını da sen yürütür müsün?” dedi. Biz de Özgür ve Şant’la beraber 3-5 program yapalım diye yola çıktık, 66 program oldu.

Programımız her hafta Salı günleri akşam 20.00-21.00 arasında yayında. Ekonomi konusundaki gelişmeleri, piyasaları konuşuyoruz, önümüzdeki dönem ne olur tarzı birçok konuyu anlatıyoruz.

BAZI EKONOMİ KANALLARINI GERİDE BIRAKTIK

Programın Youtube üzerinden canlı yayını ve sonrasında yine Youtube üzerinden bant yayınları var. Önceleri 3-5 bin kişiyken 40-45 bin kişi takip etmeye başladı. Şimdilerde ise Periscope’un Twitter’a geçmesinden dolayı takipçi sayımız 15-20 bin civarında. Hiç farkında değiliz ama bazı ekonomi kanallarını geride bıraktık diyebilirim.”

YETİŞEMEYİNCE ARKADAŞLARI DEVREDE

Bazen ekranda görünmediklerini, bunun da izleyenler arasında meraka yol açtığını hatırlattığımızda ise Ağaoğlu şu yanıtı verdi: “Biliyorsunuz hepimizin bir işi var ve bazen programa yetişemiyoruz. Yetişemediğimiz noktada başka ekonomist arkadaşları davet ediyoruz. “

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)