E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem5 polis itirafçı oldu, 34 FETÖ'cüye operasyon başladı---

5 polis itirafçı oldu, 34 FETÖ'cüye operasyon başladı

5 polis itirafçı oldu, 34 FETÖ'cüye operasyon başladı
28 Ekim 2016 - 12:29 borsagundem.com

FETÖ'nün kriptolu haberleşme kanalı ByLock kullanıcısı polislere yönelik yürütülen operasyonda itirafçı olan 5 polisin anlatımları doğrultusunda 9 ilde 34 şüpheli hakkına FETÖ operasyonu başlatıldı.

FETÖ/PDY'nin kriptolu haberleşme aracı ByLock kullanan polislere yönelik yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu savcılarından Evliya Çalışkan'ın yürüttüğü tahkikat çerçevesinde etkin pişmanlıktan yararlanıp bilgi veren 5 polisin ifadeleri üzerine yeni bir operasyon başlatıldı. 9 ilde başlatılan operasyon çerçevesinde 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 9'u sivil 11'i aktif görevde polislerden oluşan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama başlatıldı.

Evliya Çalışkan'ın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde önceki gün 4 emniyet müdürü de tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Bununla birlikte bugüne kadar ByLock'tan tutuklanan sayısı 179'a ulaştı. (Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)