E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa2016'da borsalar nasıl yön izleyecek?---

2016'da borsalar nasıl yön izleyecek?

2016'da borsalar nasıl yön izleyecek?
01 Aralık 2015 - 07:01 borsagundem.com

Portföy yöneticisi Glazer, 2016 yılında uzun vadeli yatırımların yapılmaması gerektiğini söyledi

Wall Street’in sözü dinlenen portföy yöneticilerinden Larry Glazer, 2016 yılında borsaların seyrine yönelik önemli açıklamalar yaptı.

Analist, Ocak ayından itibaren borsalarda daha sert dalgalanmaların yaşanacağını ve Fed’in faizleri yükseltmesinden dolayı yatırımcıların risk alımlarını azaltacaklarını belirtti.

Glazer, “Piyasa Fed’den gelecek faiz artışını bekliyor. Fed’in aralıkta faizi yükseltmemesi büyük bir felaket olmak zorunda ve bankanın güvenirliği açısından da büyük bir yıkım olacaktır” dedi.

Fed’in, 16-17 Aralık’taki toplantısında faizleri yükseltmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Toplamda 2 milyar dolarlık bir yatırım fonunu yöneten Glazer, “Ben yatırımcılara borsalarda uzun vadeli yatırımlar yapmamasını öneriyorum ve yapacakları yatırımlarda da çok agresif hareket etmemesini tavsiye ediyorum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 2016 hammalların yılı!01 Aralık 2015 08:24

    yani diyor ki faizler arttırılınca borsalarda büyük düşüşler olacak ama siz satmayın yıllarca elinizde tutun faiz kaybına uğrayın elbet 2-3 yıl sonra belki maliyetine ya satarsınız ya da satamazsınız .