Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıInvestAZ uzmanları piyasaları yorumladı---

InvestAZ uzmanları piyasaları yorumladı

1 / 4
InvestAZ uzmanları piyasaları yorumladı
21 Kasım 2017 - 08:37 www.borsagundem.com

Almanya’da hükümet kurulamadı

Piyasaların bu hafta gündemde daha önce gerçekleştirilmiş olan FED ve Avrupa Merkez Bankasının toplantı tutanakları açıklanacak. Veri bakımından oldukça düşük bir hafta olmakla beraber takip edilmesi gereken başlıca haberler arasında ABD temsilciler meclisinden onaylanan vergi reformunun senatoya sunulması birinci derece öncelikle hale geldi. Tasarının bu ay sonuna kadar senatoya gelmesi bekleniyor. Diğer tarafdan Almanya seçimlerini kazanan ancak tek başına iktidar olamayan Merkel’in yeni hükümeti kuramaması parite de satışları getirdi.

Geçen hafta boyunca ABD vergi reformu 2019 yılına sarkacak olması endişeleriyle güç kaybeden Dolarla beraber parite yükselişini devam ettirdi. Aynı zamanda ABD endekslerindeki geri çekilmelerin de yaşanması sonrası 1.1860 seviyesinin yeniden görülmesine neden oldu.  

Teknik olarak bakıldığında; Yükseliş hareketinin devamında 1.1800 ve üzerinde 1.1860 seviyeleri önemli direnç noktaları olarak takip ediliyor. 50 günlük hareketli ortalama 1.1730 ve 20 günlük hareketli ortalama 1.1720 destek noktaları dikkatle takip edilmesi gereken seviyeler. Bu seviyelerin kırılması durumunda 1.1620 seviyesi yeniden gündeme gelebilir.  

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)