VideolarYaşam-MagazinLiz Truss ‘Kral 3. Charles’ unvanını kullandı

Liz Truss ‘Kral 3. Charles’ unvanını kullandı

09 Eylül 2022, 08:24 İzlenme : 1441borsagundem.com.tr

Hükümet kurma görevini kısa süre önce alan İngiltere Başbakanı Liz Truss, Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümüyle ilgili "Bugün taç, bin yıldan fazla bir süredir olduğu gibi, yeni hükümdarımıza, Majesteleri Kral III. Charles'a geçiyor” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş09 Eylül 2022 09:29

    Yıl 2022 bunlar hala kral ile kraliçe ile uğraşıyorlar ,enteresan...!Hangi devirdeyiz yahu...

  • HASAN TOSUN09 Eylül 2022 09:11

    iyi okuyun ne diyor bin yılı aşkın bir süredir olduğu gibi yeni hükümdarımıza majesteleri kral 3. charles'a geçiyor diyor.HER ŞEY KURALLARA GÖRE KAVGASIZ OLUYOR,İTİRAZ YOK.ŞİMDİ GELELİM İSLAM VE TÜRK ALEMİNE;PEYGAMBERİMİZDEN SONRA GELEN HALİFELER EBUBEKİR HARİÇ,KANLI KAVGALARLA TAHT KAVGALARIYLA  ŞEHİT EDİLEREK İNDİRİLMİŞ,PEYGAMBERİN TARUNLARI ŞEHİT EDİLMİŞ,DİĞER GELENLERDE  BİRBİRLERİNİ YEMİŞ,TÜRKLER BİRBİRİNİ BOĞAZLAMIŞ BİRBİRLERİNİ YOK ETMİŞLER,OSMANLIDA ÇOK TAHT KAVGALARI OLMUŞ,PADİŞAHLAR ÇOCUKLARINI KATLETMİŞ,HALA ÜLKEMİZE BAKIN  KANALLAR REZİL RÜSVAY İFTİRA SİYASETİ İLE BEZENMİŞ,AYNI TAHT KAVGALARI DEVAM EDİYOR,EY REZİLLER ŞU İNGİLTEREYİ ÖRNEK ALIN ADAM OLUN,YAPTIKLARINIZ VE GEÇMİŞİMİZ İSLAMA UYGUN DEĞİL,YAPACAKLARIMIZDA OLMAYACAK...ANLAMAZSINIZ ANLAMAYADA NİYETİNİZ YOK.ADAM OLMAZSINIZ OLMAYADA NİYETİNİZ YOK.

  • baran09 Eylül 2022 10:29

    Pensilvanya Fahişesi yeni niki ile işbaşında!  Aşşağılık bir köpek olduğunu her seferinde  belli ediyorsun.  Krala biat eden aşşşşağılık fahişe!

  • baran09 Eylül 2022 10:12

    Kralı ve monarşi sömürü düzenini örnek alan hayvan!  Sen önce bir insan ol.. Cahillik paçalarından akıyor.  İşte senin gibi cahil hödükler yüzünden bu ülke bir türlü belini doğrultamıyor. Be aşağılık soytarı  o kadar malsın ki nereni düzeltelim diye de hiç uğraşmayacağım.  Tam bir öküzsün çünkü.  Ben tarihimle gurur duyarım İslam halifelerine 12 imama çok derin bir haşyet ile saygı duyarım.  Senin gibi hödüklere de güler geçerim. Mal oğlu mal ne kırması isen çok cahilsin paçalarından pislik akıyor.

  • Mucise Reis : )09 Eylül 2022 09:10

    Charles iş başında