E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporZorlu seride ilk maç Galatasaray'ın---

Zorlu seride ilk maç Galatasaray'ın

Zorlu seride ilk maç Galatasaray'ın
24 Mayıs 2014 - 01:58 borsagundem.com

​Galatasaray LH, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Banvit'i deplasmanda 67-57 mağlup etti. Banvit bu sezon ilk kez yenildi

Bu sezon normal sezonda ve playoff serilerinde oynadığı tüm maçları kazanan Bandırma temsilcisi böyle bu sezon ligdeki ilk yenilgisini Galatasaray'dan almış oldu.

Salon : Kara Ali Acar
Hakemler: Mehmet Keseratar, Murat Biricik, Alper Altuğ Köselerli
Banvit: Rowland 15, Davis 14, Mejia 10, Markovic, Aminu 2, Simmons 3, Ermal 5, Cevher 2, Erkan 6
Galatasaray Liv Hospital: Erceg 5, Hairston 4, Markoishvili 6, Cenk 11, Furkan 9, Mensah Bonsu, Arroyo 13, Sinan 13, Ender 3, Ersin 3
1.Periyot: 12-19
Devre: 29-39
3.Periyot: 49-54

Banvit ilk yarıda doğru beşi bir türlü bulamayınca istediği oyunu ortaya koyamadı ve soyunma odasına 10 sayı geride girdi. İkinci yarının başlaması ile ivme kazanan Banvit, Galatasaray potasına  üst üste gönderdiği basketler ile farkı bir ara 3 sayıya kadar indirdi.

Maç boyunca etkili savunması ile ön plana çıkan sarı kırmızılılar dörüdüncü çeyreğin son dakikalarında farkın kapanmasına izin vermedi ve maçı 10 sayı farkla kazanmayı bildi.

Banvit'te Rowland bulduğu 15 sayı ile maçın en skorer ismi olsa da bu sayılar takımına maçı kazandırmaya yetmedi. Galatasaray'da ise yıldız isimler skor yükünü paylaştı. Arroyo ve Sinan Güler 13'er Cenk Akyol ise 11 sayı buldu.

3 MAÇ KAZANAN FİNALDE

Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın adını finale yazdıracağı seride, ikinci maç 25 Mayıs Pazar günü saat 18.00'de yine Kara Ali Acar Spor Salonu'nda, üçüncü maç ise 28 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Seride gerekirse dördüncü maç 30 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, beşinci ve son maç ise 2 Haziran Pazartesi günü saat 19.00'da Kara Ali Acar Spor Spor Salonu'nda yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)