E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaZirvedeki borsanın kazananı siz olun!---

Zirvedeki borsanın kazananı siz olun!

Zirvedeki borsanın kazananı siz olun!
16 Ağustos 2017 - 08:50 borsagundem.com

Finnet borsa yatırımcılarına indirim sağladı

Borsa İstanbul’un tarihi zirve değerlerini gördüğü bu günlerde, Finnet, borsa yatırımcıları için, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Finnet’ in yüzde 50 Bayram İndirimli Paketi ile zirvedeki borsanın kazananı siz olun.
Temel Analiz, Teknik Analiz ve Borsa analiz platformu ürünlerinden oluşan Finnet Borsa Yatırımcı Paketinde, bayrama özel yüzde 50’lik kaçırılmayacak fırsat indirimi başladı.
Borsa Yatırımcıları, 1700’ün üzerinde farklı piyasa enstrümanının teknik analizini yapabileceği FTA 4.0 programına, Bist şirketlerinin pratik bilanço analizleri ve temel analiz çalışmalarını yapabilecekleri Stockeys Pro programına ve Bist ile ilgili kapsamlı veri ve analiz platformu Finnet 2000 Plus’a, yıllık paket abonelikle, yüzde 50 indirimli sahip olabilecekler.
836.00 TL'lik "Finnet Borsa Yatırımcı Paketi’ne, 418 TL'ye abone olunabilecek kampanya, 04 Eylül 2017 tarihinde sona erecek. Yatırım kararlarını, Bilinçli Yatırımın Temel Taşı Finnet programları ile analiz yaparak alan borsa yatırımcıları her zaman kazançlı çıkacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)