E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy’den Kırım açıklaması: Ukrayna geri dönüyor---

Zelenskiy’den Kırım açıklaması: Ukrayna geri dönüyor

Zelenskiy’den Kırım açıklaması: Ukrayna geri dönüyor
21 Ağustos 2022 - 10:22 borsagundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ulusa sesleniş konuşmasında Kırım’daki havanın değiştiğini, ilhakının geçici olduğunu söyleyerek, “Ukrayna geri dönüyor” ifadelerini kullandı.


Ukrayna-Rusya savaşı 179’uncu gününde devam ederken, Kırım’da son günlerde patlamalar oldu.

Ukrayna Devlet Başkanı  Volodimir Zelenskiy, Kırım’daki havanın değiştiğini belirterek, “Bu yıl gerçekten çok özel. Bu yıl, Kırım'ın havasında, oradaki işgalin geçici olduğunu ve Ukrayna'nın geri döndüğünü tam anlamıyla hissedebilirsiniz” dedi. Ukrayna’nın ‘yenilmez’ olarak görülen Rus ordusuna karşı koyduğunu ifade eden Zelenskiy, “Ne kadar çok şey değişti. Dünyadaki hemen hemen herkesin değiştirmenin imkansız olduğunu düşündüğü şeyler. Onlarca yıl boyunca yenilmez olduğu düşünülen Rus ordusuna karşı neler değişti” dedi.

BAĞIMSIZLIK GÜNÜ VURGUSU

Zelenskiy, 24 Ağustos’ta Ukrayna’nın Sovyetler Birliği’nden ayrılışı sonucu kabul edilen Bağımsızlık Günü’nü hatırlattı. Zelenskiy, “Bu hafta Rusya'nın kötü ve acımasız eylemlerde bulunmaya çalışabileceğinin farkında olmalıyız. Düşmanımız böyle bir düşman” dedi.

Erdoğan: Zaporijya için Zelenskiy yardım istedi

 

Zelenskiy’den madalya almıştı: 'Kiev'in koruyucusu' öldürüldü!

 

Zelenskiy: Rus birlikleri Zaporija'dan derhal çekilmeli

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı22 Ağustos 2022 06:57

    bazı yutup vidyolarını serediyorum eger gercek çekim ise rusya tarumar oluyor.hava gücü bitmiş zırhlı araçlar imha edilmiş daha fazla rusya dayanamaz.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ21 Ağustos 2022 22:38

    ABD ve AB ülkeleri  seni  rusya nın  dünya dan tecrit etmek için güzelce kullandılar ülkenin her tarafı yerle bir oldu.buların yapılması için kaç trilyon dolarlar ve en az 20-30 sene zaman lazım bu paraları sana kim verebilecek ki.Komediyenden cumhurbaşkanı seçilir ise olacağı bu.bizimde cumhurbaşkanımızı seçer iken böyle tecrübesi olmayan birini seçer isek bizimde başımıza belki böyle şeyler gelebilir.

  • KADİR EKİCİ21 Ağustos 2022 22:21

    nükleer bombayı tepende patlattıklarında göreceksin kırım nasıl dönermiş.yazık ettin halkına.işin  ne  natoda.bağımsız kalmaya devam edeydin.

  • xyz21 Ağustos 2022 19:42

    Ülkesini yakılmasına, yıkılmasına ve işgal edilmesine neden olan adamdan medet umuyorlar yazık ama çok yazık. Komedyen halkını güldüreceğine ağlattı. Demekki sandığa giderken ve oy kullanırken kırk kere düşüneceksin.