E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZekeriya Öz’ü saklayan mobilyacı---

Zekeriya Öz’ü saklayan mobilyacı

Zekeriya Öz’ü saklayan mobilyacı
03 Haziran 2020 - 09:08 borsagundem.com

Pilotluktan atılan, Almanya’ya kaçan ve FETÖ’cü bir aileye damat olan F.D. ülkede İstikbal Mobilya’nın temsilcisi. F.D. 5 yıldır FETÖ’cü Öz’ü evinde besliyor.

FETÖ'cü eski savcı Öz'ün, Almanya Speyer kentinde örgütün kanatları altında lüks içinde, villada hayat yaşadığını ortaya çıkmıştı.

Öz'ün Speyer'de kaldığı villanın, Türkiye'de askeri pilotluktan atılan ve 2007'de Almanya'ya giden, İstikbal Mobilya temsilciliğini alan F.D.'ye ait olduğu iddia edildi. İddiayı F.D.'yi ve ailesini tanıyan Mannheim'daki iş insanları ortaya attı.

Her yerde mağazası var
Aynı kişiler, “Öz ve F.D. yaklaşık 5 yıldır birlikteler. Speyer'deki ev de, bu FETÖ'cü ailenin damadı olan F.D'nin” dediler…  F.D.‘nin, Mannheim Kenti'nde tanınmış kayınpederi ve bacanağı ise, üç yıl önce Türkiye'ye tatile gittiklerinde FETÖ'cülükten gözaltına alınmış, pasaportlarına el konulmuştu. Türkiye, bu ailenin FETÖ bağlantısının her noktasıyla biliyor.

Çeşitli yerlerde yatırımlar yapan, Ludwigshafen'daki İstikbal Mobilya'nın dışında, başka kentte de şubeler açan F.D., Mannheim'in meydanındaki bir çok işyerinin sahibi olan kayınpederi sayesinde epey bir gayrimenkul de edindi. Mobilya firmasının, Almanya'da FETÖ'cü olarak bilinen çevrelere halen ürün gönderdiği ve temsilcilik için onay verdiği belirtildi. (Ali Gülen/ Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali demir 04 Haziran 2020 09:15

    üzüm üzüme bakarak kararı

  • &&&& ^^^^ &&&&03 Haziran 2020 16:27

    ben devleti yönetsem MİT talimat veririm.bu adamı bulunduğu ülkede indiririm veya paketleyip getirttirir idim.

  • r03 Haziran 2020 13:37

    bu memleketin sıtındaki kan emici keneler bitmez... O günlere az kaldı. ilk seçimde dip dalga gelecek. milletin önüne 10 sandıkda koysalar 20 sandıkda koysalar, kanun tüzük yasa da değiştirseler... meclisde barajı yüzde 49 da yapsalar... ankatlerde yüzde 60 çıkıyoruzda deseler... sandık içine sandık koyup, her sandıkdan kendileri çıkacak gibi anayasalya aykırı cümlelerde ekleseler.. güle güle yavrum güle güle.. çünkü millet AÇ, AÇIKDA, FAKİR, İŞSİZ, YOKLUK İÇİNDE YAŞIYOR, HİZMET YOK, HERŞEY PAHALI VE PARALI. BASKI, TEHDİT , HAKUKSUZ İŞLEMLER, KOLLUK GÜÇLERİ GİBİ ETKENLERDE FAYDA ETMEZ. BEN AKP NİN GELDİĞİ GÜNLE GİTTİĞİ GÜN ARASINDAKİ BÜYÜK FARKI GÖREBİLİYORUM. KENDİ ETTİ. KENDİ BULDU OLACAK...mhp de olse yanında yetmiyor. eskiden tek başına yetiyordu

  • Sdk03 Haziran 2020 12:19

    İstikbal mobilya kayyum firması yani devletin... Devletin mobilya firması Almanya'da fetöcüye bayilik vermiş ve bayi azılı zekariya öz ü saklıyormuş... Haber bu...

  • AHMET ÖZBİR03 Haziran 2020 11:29

    T.C.'NİN Savcısı diye atandı, FETOŞ'un yalamalığını yaptı. Türk Devleti'ni, yöneticilerini aldattı, gerçek ortaya çıkınca hainliğin gereği olanı yaptı. Ecnebilere sığınıp TÜRK DEVLETİ'NE KİN KUSTU. Ülkemizde bazıları da BİR OY İÇİN PKK ve FETÖ İLE İŞBİRLİĞİNE gitmesi affedilemez.

  • kaktust03 Haziran 2020 16:06

    devlet yöneticleri kandırılmaz

  • Değilmi Ahmet03 Haziran 2020 16:01

    O kadar dedim sana Ahmet atama bu herifi diye sen gittin birde zırhlı araç verdin altına :))

  • waw03 Haziran 2020 13:38

     kim atadı acaba  :o)  imamoğlu mansuz ve kılıçdroğludu otomobıl verip atamıştır  :D 

  • Y03 Haziran 2020 11:26

    FD NEY YA ISMI YOKMU BU ITIN.

  • kucuk yatırımcı03 Haziran 2020 11:11

    işin içine güç ve hakimiyet kavgası girdimi böyle olur.yerler birbirlerini...

  • eeee03 Haziran 2020 10:24

    şu şresfizse el kol kanat gerenleri unutmadık

  • Uyumsuz03 Haziran 2020 10:12

    Bir zamanlar Devletimizi yönetenler tarafından neredeyse kahraman ilan edilip madalya takacakları, özel yetkilerle donattıkları kansız değil mi????

  • Musa03 Haziran 2020 10:09

    Nasıl cümleler bunlar. Türkçe dersinize Almancacı mı giriyordu?

  • r03 Haziran 2020 09:53

    oooOOooOOooo bu adam aotomobilini verenler, bu adamı adam yerine koyup itibarları ile itibarını arttıranlar, bu adamın savcısıyım diyenler... bunları kitapdan okumaya gerek yok. onun bunun anlatmasına gerek yok. dün gibi hatırlıyoruz. dün gibi.. youtubede vir çok bu adamın savucnucusu meydanda.. bugun bu adama terörsit diyen bazı kişiler, dun elele kolkola birlikte gezmişler. aldanmayın türk gençli olarak. bütün bunun gibi bölücüler ve menfaat için destekçiler gün gelecek kodese girecek...

  • Bika03 Haziran 2020 09:35

    Türkiye'de lükse alıştı, başbakan kendi  Mercedesini Zekeriya ÖZ'e  vermişti.

  • Türkoğlutürk 03 Haziran 2020 09:16

    En büyük fetöcü kim.

  • al sana cevap03 Haziran 2020 09:55

    Tacsiz kral pele, alman kaleci mayer, beckenbauer, nadya komanaçi, bricit bardo, fenerbahceli cemil