E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZaharova: Kırım Köprüsü’ne saldırılar karşılıksız kalmayacak---

Zaharova: Kırım Köprüsü’ne saldırılar karşılıksız kalmayacak

Zaharova: Kırım Köprüsü’ne saldırılar karşılıksız kalmayacak
12 Ağustos 2023 - 19:21 borsagundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, "Kırım Köprüsü, tamamen sivil amaçlı altyapı tesisidir, saldırılar kabul edilemez. Bu tür barbarca eylemler haklı gösterilemez ve karşılıksız kalmayacak” dedi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Ukrayna ordusunun Kırım Köprüsü’nü füzelerle vurma girişimi için ‘terör saldırısı’ nitelendirmesinde bulunarak saldırıları karşılıksız bırakmayacaklarını belirtti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova yazılı açıklamasında, “Bu terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Kırım Köprüsü, tamamen sivil amaçlı altyapı tesisidir, saldırılar kabul edilemez. Köprü, geçen yılın sonbaharından bu yana bu tür saldırılara maruz kalıyor. Bu saldırılar sivillerin ölümüne de yol açıyor” ifadesine yer verildi.

Açıklamada, “Bu tür barbarca eylemler haklı gösterilemez ve karşılıksız kalmayacak” denildi.

Rusya: Ukrayna, Kırım Köprüsü’ne S-200 füzesiyle saldırdı!

 

Dünya, Wagner'i Kırım'ın ilhakı sırasında tanıdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN13 Ağustos 2023 11:37

    ABD VE YANDAŞLARI BİR ZAMANLAR İRAN VE IRAK 8 SENE SAVAŞTIRDILAR HİÇ KİMSENİN GALİP GELMESİNİ İSTEMEDEN KONTROLLÜ SAVAŞ YAPTIRDALAR KAYNAKLARINI BUNLARIN ÜRETTİĞİ SAVAŞ MAKİNALARINA  SATINALINMASI ÜZERİNE.ŞİMDİ AYNI OYUN BURADA YAPILMAKTADIR.