E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZafer Partisi Bodrum İlçe Başkanı gözaltına alındı---

Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanı gözaltına alındı

Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanı gözaltına alındı
18 Eylül 2022 - 08:40 borsagundem.com

Muğla'da bulunan Zafer Partisi Bodrum ilçe binasına asılan "Yerli ve Milli Escobar" yazılı pankart savcılık kararıyla indirildi. Ardından İlçe Başkanı Mürsel Yüksel gözaltına alındı.



Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı İslamhaneleri Mahallesi'nde ki Aytur Caddesi'nde bulunan Zafer Partisi ilçe binasına asılan “Yerli ve Milli Escobar” yazılı pankart, savcılık talimatıyla indirildi.

Pankartın asılması sonrası İlçe Başkanı Mürsel Yüksel, savcılık talimatıyla jandarma tarafından gözaltına alındı. 5 saat karakolda kalan Yüksel, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Pankarta ise el kondu.

BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞI AÇIKLAMASI

Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Bugün ilçe binamıza uyuşturucu tehlikesine karşı “Yerli ve milli Escobar” afişi asılmıştır. Afiş asılmasından yaklaşık 1.5 saat sonra Bodrum Savcılığının emri ile İlçe Başkanımız Sn. Mürsel Yüksel Jandarma tarafından gözaltına alınmış, ifade vermek üzere Akyarlar Jandarma karakoluna götürülmüş, yaklaşık 5 saat süren ifade süreci sonrası serbest bırakılmıştır. Savcılık tarafından afişteki kişinin “Süleyman Soylu” olduğu sorunun içerisinde geçirilmiş ve doğrudan niyet okuma yapılmıştır. Afiş çalışmamız uyuşturucu tehlikesine dikkat çekmek amaçlıdır. Savcılık tarafından içişleri bakanına yapılan bu yakıştırmayı uygunsuz bulduğumuzu, Türk Milletinin iradesi olan partimizin bu ve benzeri çalışmalara devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

'BRUCE WILLIS'TI O'

Sözcü'den Yaşar Anter'in aktardığına göre açıklamada, fotoğrafta başı görünen kişinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu değil, Hollywood yıldızı Bruce Willis olduğu söylendi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran18 Eylül 2022 10:14

    Ortalık it kopuk doldu.  Bunun babası 27 mayısçı komitacılardan Menderes in idamı için oy kullanan a