E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYüreğin yetiyorsa İçişleri Bakanlığı'na bir gel---

Yüreğin yetiyorsa İçişleri Bakanlığı'na bir gel

Yüreğin yetiyorsa İçişleri Bakanlığı'na bir gel
18 Mart 2017 - 14:12 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Baykal'ın Trabzon'daki 'Peygamberi bile bozar' sözleriyle ilgili olarak konuştu. Soylu, ''Yüreğin yetiyorsa İçişleri Bakanlığına bir gel, Kemal Kılıçdaroğlu'yla sana kaset kumpasını kim kurdu bir gösterelim'' dedi.

 İçişleri Bakanı Soylu, Deniz Baykal'ın Trabzon'daki sözleri ile ilgili olarak, ''Deniz Baykal'ı gördünüz, ya sen, ey Deniz Baykal, sana söylüyorum, ben İçişleri Bakanı'yım, sen referandumla uğraşacağına sana tuzak kuranlara ait bir iki cümle söyle de milletin gönlü rahatlasın. Kendini savunamayan bir adamdan memlekete ne hayır gelir, hadi söyle. Ben İçişleri Bakanı olarak söylüyorum, yüreğin yetiyorsa İçişleri Bakanlığı'na bir gel, Kemal Kılıçdaroğlu'yla sana kaset kumpasını kim kurdu bir gösterelim. Onların elinin altında oyuncak olmayın ve bu milleti oynatmayın, iftira atmayın. Senin aklın bu saate kadar bu işlere ermemişse Peygamber efendimizi alet edecek, bu işlerle ilgili konuşacak hale de düşmemeni isteriz. Ayıptır, kutsallarımıza, kutsallarımız üzerinden değerlendirmelere girmemeliyiz, bu yanlıştır" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kağıttan kaplan 18 Mart 2017 23:40

    Deden yaşında adama karşı bir saygı duy ,saygılı ol!!!Baban sana bunu öğretmedi mi??? Tayyip Erdoğan 'a ettiğin hakaretleri biz unutmadık.Reis sevmez bu işleri alır geriye koltuğu ...

  • Hadi bakalım18 Mart 2017 17:47

    Yüreğiniz yetiyor ise Sn.Kılıçdaroğlu ile hangi TV se istersen orada tartış.Hatta kaç kişi gelirseniz gelin.

  • KÜRŞAT 18 Mart 2017 16:20

    Türkiye Cumhuriyetinin bir bakanını ağzına böyle mahalle kabadayısı gibi cümleleri yakıştıramadı BAYKAL yarın bakanlığa gelirde gel bakalım derse ne yapacaksın sen daha oraları bilmezken o zat devlet yönetiyordu lütfen böyle konulara girme kendine yazık edersin yarın arkandakiler sahip olmaz.

  • ALPTUĞ18 Mart 2017 15:56

    sen doğruyolu satmış adamsın delikanlı çıkar bildkle4rini TÜRK milletine açıklar millette görür bir bakan böyle mahalle ağzıyla konuşmaz hiç yakışmamış.

  • Ali Ergül18 Mart 2017 15:55

    Bakanın, Ak partiye girmeden yani bakan olmadan önceki RTE hakkındaki sözlerini duysanız dilinizi ısırırsınız.. ama siyaset bu işte çabuk döneceksin..

  • hoca 18 Mart 2017 15:44

    aslansın sen aslan yürekli bakan allah seni bu ülkeye başbakan yapar inşallah yolun hak yolu olsun

  • Hayır bu olmadı18 Mart 2017 14:51

    Meydanlarda genel genel diye bağırıp duruyordunuz.Şimdi mi aklınıza geldi

  • doğa18 Mart 2017 14:23

    siz olayı kişiselleştiriyorsunuz