E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakYunanlardan beklerken bizim adamız satılıyor---

Yunanlardan beklerken bizim adamız satılıyor

Yunanlardan beklerken bizim adamız satılıyor
12 Ocak 2014 - 13:13 borsagundem.com

Bozcaada yakınlarındaki 800 dönümlük Tavşan Adası (Mavriya), 20 milyon dolar bedelle satışa çıkarıldı

Bozcaada merkezinin bir mil kuzeyinde bulunan Tavşan Adası'nda 1300'lü yıllara ait yaşam kalıntıları bulunuyor. Sayısız batık ve zengin canlı yapısının yanı sıra temiz deniziyle dalış tutkunları için cazibe merkezi olan ada, halk arasında Merkep ve Mavriya Adası olarak da biliniyor.
Önceki yıllarda bir süre hayvancılık yapılan, ancak şu anda kullanılmayan adada bir fener ile kuzey ve güney yönlerinde toplam iki iskele bulunuyor.
Üzerinde halen yüzlerce tavşanın yaşadığı ada, çevresindeki küçük adacıkları ve koylarıyla da potansiyel bir turizm merkezi olarak gösteriliyor.    
Adanın sahibi olan iş adamının gayrimenkul danışmanlığını yapan firmanın temsilcisi Hakan Güler, genellikle ada ve imar durumu hakkında telefon aldıklarını ve arayan taliplilerle ilgili herhangi bir fiyat sorunu yaşamadıklarını söyledi.    
20 milyon doların ada için çok uygun bir fiyat olduğunu belirten Güler, "Şahıslardan çok büyük firmalar adayla ilgileniyor, özel tekne turlarıyla adada çok önemli turizm faaliyetleri yapılabilir. Ayrıca adada turizm imarı var" dedi.    
Güler, bir iş adamına ait adanın, turizm yatırımcıları için büyük fırsat olduğunu dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TC VATANDAŞI17 Ocak 2014 02:16

    Sata sata bitmedi.Şimdi de sıra bunda demek.Batmış Yunan malını satmıyor.Biz donumuza kadar satılığız.

  • aieaieaaie16 Ocak 2014 16:39

    Ne diksen uçar diyen arkadaşa da RES Tirbünü diye bişeyden haberi varmı onu da diksek uçarmı acaba diye sormak isterim :)

  • aieaieaieaie16 Ocak 2014 16:33

    Devlet satın alsa mı :) satın almayı bilmez onlar ancak satmayı bilirler Arzu Hnm + bu ada vakti zamanında devlet tarafından satılmıştır zaten o bahsedilen iş adamı her kim ise ...

  • dlbyz12 Ocak 2014 14:36

    bu adadan bi bok olmaz ne diksen uçar tavşanda toprak altı yaşadığından yaşıyor aç kaldıklarında insanlar oraya yiyecek götürdüler şimdide götürenler var

  • arzu12 Ocak 2014 14:17

    Devlet satın alsa ve turizm için falan kullansa keşke