E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan'ın Bayraktar TB2 korkusu manşetlerde---

Yunanistan'ın Bayraktar TB2 korkusu manşetlerde

Yunanistan'ın Bayraktar TB2 korkusu manşetlerde
07 Haziran 2021 - 11:15 borsagundem.com

Yunan basını, Bayraktar TB 2'yi manşetine taşıdı. Haberlerde, "Yunanistan risk altında mı?" sorusu yöneltildi, Türk SİHA'ları, "Ucuz ve ölümcül" olarak nitelendirildi.

Türkiye'nin savunma sanayindeki başarısı dünyada gündem olmaya devam ediyor. Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Bayraktar TB2, halihazırda Katar, Libya, Ukrayna ve Azerbaycan tarafından kullanılıyor. Son olarak Polonya, Türk SİHA'larından 24 adet satın almak için Ankara ile anlaşma imzaladı. Gelişmeler üzerine Yunan basınında, insansız hava araçlarında yükselen güç Türkiye'ye ilişkin "Türkiye'nin ucuz İHA'ları sessiz ölüm makineleri: Yunanistan risk altında mı?" başlıklı bir haber yer aldı.

"TANKLARI, ROKETATARLARI, HAVA SAVUNMA SİSTEMLERİNİ YOK EDİYOR"

National Herald'ın haberinde, Bayraktar TB2'lerin Yunanistan'a karşı kullanılıp kullanılmayacağına dair bir belirtinin bulunmadığı ifade edilerek, "Ancak SİHA'lar; Azerbaycan, onları Ermeni güçlerini yok etmek ve Dağlık Karabağ'ın kayıp bölgelerini geri almak için kullandığında olduğu gibi kesin avantaj sağlayan kritik bir eşik." ifadesine yer verildi. Haberde; tankları, roketatarları, hava savunma sistemlerini ve radarları yok ettiği anımsatılan SİHA'ların Türkiye'de üretildiği belirtilerek, insansız araçlar için "Ucuz ve ölümcül" tanımlaması yapıldı.

Bayraktar TB2'nin diğer ülkelerin ordularına satışının yapıldığı hatırlatılan haberde, "Bu teknolojinin NATO'nun altını oyup oymayacağına dair endişeler var." denildi.

Türk SİHA'ları oyun değiştirici konuma geldi

Polonya, Türk SİHA'sı istiyor

7 ülke Türk SİHA'sı almak için sırada bekliyor

Uzman isim ülkesine seslendi: F-35 yerine Türk SİHA'sı

ABD medyası Türk SİHA'larını yazdı: Hazır olun

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : )07 Haziran 2021 13:47

    Ya iyi guzel de... tek alani cok alana cevirmek gerekli. Koskoca helikopterlrt, jet motorlu ucaklar, hatta zirhli tanklari durduran roketler var... bunlar rusya, abd israil ordusunde yeni nesil olarak var. Cok gaza gelmeyelim kus gibi avlanmayalim. Abartmadan jet motorlu sessiz yeni uretumlere gecelim.

  • Şakasınız 07 Haziran 2021 12:38

    Çıkmış mamalılar yine ama adetleri azalmış enflasyondan farklı isimle kendi kendine çalyorlar😂😂

  • Fhr07 Haziran 2021 11:50

    Abi söyleyin böyle manşet atmasınlar cehape çok üzülüyor

  • Murat07 Haziran 2021 16:59

    Pardon ya Makarios heykeli diken, Yunan adalarına gitmek için can atan, mavi beyaz giyip sirtaki oynayan, TC Kıbrıs'a karışmasın diyen, Karabağa maalesef silah gönderdik diyen CHP'lileri unutmuşuz.... Türk?oğlu

  • Türkoğlutúrk07 Haziran 2021 15:23

    Çok korktular 25 ada aldılar,iktidar suskun.ciller kadar kadın bir gecede kardakta bayrak dikti,MHP desteğinde ki akp zamanında 25 adaya Yunan bayrağı çekildi.ama suçlu CHP.haklisin seçimde sandığa sahip cikmadilar

  • Yavhe he07 Haziran 2021 11:26

    Abartmayın

  • Murat07 Haziran 2021 11:54

    Chdp' li olmak böyle bişey, terörist öldürülür sevinemezsin, silah yapılır gurur duyamazsın,musluk açılır gözlerin dolar, dolar yükselir içinde kelebekler dolaşır...

  • Fhr07 Haziran 2021 11:45

    Yunan'a git anlat.. yunan anladı da içmizdeki Yunanlılar anlamadı.

  • UYUMAYALIM07 Haziran 2021 11:24

    Mafya ülkeyi çepe çevre sarmış, hazinenin nasıl talan edildiği açıkça anlatılmış, savcıları, hakimleri göreve davet edileceğine milli meseleleri öne çıkarıp neden engelliyorsunuz. pelikan her yeri kontrol ediyor sanırım.

  • Murat07 Haziran 2021 11:56

    Hazinenin başında hazineyi dolduranlar var...sen sıkma canını...

  • Fhr07 Haziran 2021 11:48

    Oda birşey mi birileri pkk la kol kola girmiş göz göre göre ülkeyi bölecek bizim olmayan ülke bölünsün diyen hain gürühu dolu memleket..