E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUzman isim ülkesine seslendi: F-35 yerine Türk SİHA'sı---

Uzman isim ülkesine seslendi: F-35 yerine Türk SİHA'sı

Uzman isim ülkesine seslendi: F-35 yerine Türk SİHA'sı
03 Mayıs 2021 - 12:31 borsagundem.com

Türk yapımı Bayraktar TB2 dünya basınında gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Norveçli Dış Politika Uzmanı Asle Toje, Türk yapımı insansız hava aracı Bayraktar TB2'yi yakın markaja aldı.

Azerbaycan'ın Karabağ zaferinden önemli rol oynayan Türk yapımı insansız hava aracı Bayraktar TB2 dünya basınında kendine yer bulmaya devam ediyor. Norveçli Dış Politika Uzmanı Asle Toje, 'Bir F-35'in parası ile Ermeni hava savunmasını parçalara ayıran Türk üretimi Bayraktar TB2'den 22 adet alınabilir. Norveç, F-35 sayısını düşürmeli ve buradan kalan para ile SİHA projelerine yatırım yapmalı.' dedi.

Star.com.tr'de yer alan habere göre, Türkiye'nin insansız hava araçları son dönemde tüm dünya tarafından dikkatle takip ediliyor. Özellikle Azerbaycan'ın Karabağ zaferine önemli katkı sunan Türkiye'nin silahlı insansız hava aracı Bayraktar TB2 her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor.

Norveçli Dış Politika Uzmanı Asle Toje, Libya'nın ardından Karabağ'da da destan yazan Türk yapımı insansız hava aracı Bayraktar TB2 ile motorundaki hızlı yıpranmadan dolayı eleştiri oklarının sürekli hedefi olan 5. nesil savaş uçağı F-35'leri karşılaştırdı. Türk SİHA'larına övgüler dizen Toje, "Bir F-35'in parası ile Ermeni hava savunmasını parçalara ayıran Türk üretimi Bayraktar TB2'den 22 adet alınabilir. " ifadelerini kullandı.

Rum liderden küstah Türkiye sözleri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bozkurt 03 Mayıs 2021 19:18

    Aga adam kaşınıyor

  • RAMO CANCAN03 Mayıs 2021 18:50

    CHP lideri kılıçtaroğlu alay ediyor idi bunlar bunu yapamazlar diye.birde bu kişi bu ülkeyi yönetmeye talip oluyor.eğer muhalefet yine iktidara gelir ise cumhuyite yıllarından sonraki  bir ülkeye döner resmen batırız.bu fabrikaları tek tek kapanır.

  • ZELİHA KARAKAŞLI03 Mayıs 2021 18:49

    eskiden bunları israil ve abd peynir ekmek gibi satarlar idi.şimdi onların kiler aut oldu.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU03 Mayıs 2021 18:48

    ABD ve AB ile israil in dibini biz kazacağız.yakında bu siha ların süpersonikleri geliyor.bizimle düşman olanlara gece uykusu uyuyamayacaklar.

  • Kkk03 Mayıs 2021 18:01

    Bence fazla reklam yapmamak lazımdı gücümüzü herkesin bilmesi iyi olmadı

  • Kömürcü03 Mayıs 2021 17:25

    Bence 1 ef.35 eşittir 1 bayraktar parası olsun ucuz vermeyelim para lazım para herşey zamlandı aga ucuza yok

  • BİR DOST03 Mayıs 2021 16:07

    F-35 veya pilotlu uçak hakkında söyledikleri gayet doğru, Pilotlu uçak teknolojisi bitmiştir, f-35 proğramından çıkmanın hayrımıza olduğunu düşünüyorum. Yasal haklarımız da cabası. ABD ve zengin ülkelerin silahları pahalı oyuncaklar olarak ellerinde kalacak. çok yakındır. 

  • HASAN TOSUN03 Mayıs 2021 16:06

    abd f-35 den bizi çıkardığı için ,türkiye şahlanacak,tb-2 den üstünlerini ve yerli savaş uçağını acilen koşar adım yapacacağız ve abd ye teşekkür edeceğiz,abd de çıkardığı için ve türkiyenin süper güç olmaya yönelmesinden dolayı çok pişman olacak,bunu allah istedi ve inşallah olacak,süper güçler kervanına katılacaz inşallah

  • Ali03 Mayıs 2021 18:40

    Türkiye yi küçük harfle yazma dostum hoş değil .İnşallah güçlü olacağız .Dünya ya huzur lazım biz güçlenirsek bazı şeyler düzelir

  • Kış Dalgası03 Mayıs 2021 14:22

    Terör örgütlerine destek vermeyecekse, kaçak teröristleri ülkelerinde barındırmayacaklarsa, Kuzey Kıbrıs'ı devlet olarak tanıyacaksa, Türkiye aleyhinde hiç bir girişimde bulunmayacaksa, Dindar Müslümanları ülkesinde karşısına almayacaksa, Türkiye'ye karşı lobi faaliyetlerinde bulunmayacaksa, Türkiye'ye dost ülkelere saldırmayacaksa.... Ve bunların garantisi olacaksa niçin vermeyelim. Bu şartlara okey diyorlarsa başımız gözümüz üstünde tarihdeki yerini alırlar. Biz de kendilerine yardımcı oluruz.

  • Bir yorum03 Mayıs 2021 12:45

    Kesinlkle vermeyin!  

  • Hayati03 Mayıs 2021 13:53

    Yada verin ama komşularına karşı kullanamazsın deyin bide demokrasiden ayrılmayacağına karşı söz isteyin