E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan sınırında İHA devriyesi---

Yunanistan sınırında İHA devriyesi

Yunanistan sınırında İHA devriyesi
14 Mart 2020 - 10:08 borsagundem.com

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, yerli İHA Bayraktar TB2'nin Yunanistan sınırında devriyeye başladığını açıkladı

Türkiye'nin yeni göç dalgasına karşı önlem amacıyla sınır kapılarını açmasının ardından binlerce mülteci, Avrupa'ya doğru yola çıktı.

Sınıra dayanan mültecilere sert bir şekilde karşılık veren Yunan güçleri, onları kabul etmemek için inanılmaz yönlemlere başvuruyor.

ÖZEL HAREKATTAN SONRA YERLİ İHA DA SINIRDA!

Avrupa ülkelerine ulaşmaya çalışan göçmenlere ateş açan insanlık dışı muamelelerde bulunan Yunan güvenlik güçlerine karşılık Özel Harekat sınırda devriye görevine başlamıştı.

Son olarak Baykar Teknik Müdürü Bayraktar, Yunanistan'ın sığınmacılara yönelik zulmüne yönelik sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Baykar TB2 İHA'mızın sınırda devriye görevine başladığını bildirdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum.14 Mart 2020 13:34

    bu sihalara havadan havaya havadan karaya füzelerde yerleştirilmelidir.Bunlar için süratle çalışmalar başlatılmalıdır. Ayrıca 360 derece dönebilen ve küçük bombalara atabilen bir taret te yerleştirilmelidir. 

  • Asbek14 Mart 2020 11:41

    Kardeşim sen kabul etmişsin mülteciyi ama her ülke almak zorunda değil. Avrupa bu çomar tayfayı neden alıp başına bela etsin. İç savaştan çocuk, yaşlı, kadın kaçar. Bunların hepsi erkek