E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYunanistan ay sonunda ödeme yapacak---

Yunanistan ay sonunda ödeme yapacak

Yunanistan ay sonunda ödeme yapacak
05 Haziran 2015 - 08:00 borsagundem.com

IMF, Yunan Hükümeti’nin Haziran ödemelerinin tümünü ay sonunda topluca yapmayı planladığını açıkladı

Yunanistan IMF'ye olan borcunu bugün ödemeyecek. IMF, Yunan Hükümeti’nin Haziran ödemelerinin tümünü ay sonunda topluca yapmayı planladığını açıkladı. Böylece Yunanistan kriz başladığından bu yana ilk kez bir IMF itfasını ertelemiş oldu. Yunanistan'ın artık 30 Haziran'da IMF'ye 1,6 milyar Euro ödemesi gerekecek.

‘GÖRÜŞMELER YAPICI GEÇTİ’

Öte yandan IMF Başkanı Christine Lagarde, Yunanistan ile Brüksel'de yapılan görüşmelerin yapıcı geçtiğini söyledi. Görüşmelerin müzakerelerde yeni bir zaman penceresi açtığını belirten Lagarde, kreditörlerin ortaya koyduğu taslağın esneklikler içerdiğini ve Yunan yetkililerin bu taslak karşısında alacakları pozisyonu görmeyi beklediklerini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • varol05 Haziran 2015 12:02

    yahu bu adamlar sihirbaz gibi, bi hokus-bokusla borç ödüyorlar... bi hokus-bokusla borç erteliyorlar... acaba borçarin hepsini birde yok etseler..... hepten rahata kavusurlar.... Tüm dünya düzenbazlikla dönüyor... borsalar, FED, ECB, IMF vs ... vs....