E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunan Büyükelçi yakıldı mı?---

Yunan Büyükelçi yakıldı mı?

Yunan Büyükelçi yakıldı mı?
30 Aralık 2016 - 12:51 borsagundem.com

Brezilya'da yanmış bir aracın içerisinde bulunan cesedin Pazartesi gününden beri kayıp olan Yunan Büyükelçisi Kyriakos Amiridis'e ait olabileceği düşünülüyor

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yanmış bir aracın içinde bulunan cesedin kayıp Yunan Büyükelçisi’ne ait olabileceği iddia edildi.

AFP'nin haberine göre yanmış bir otomobilin ve içerisinde kimliği belirsiz bir ceset bulunması bu şahsın Pazartesi gününden beri kayıp olan Yunanistan'ın Brezilya büyükelçisi olma ihtimalini akıllara getirdi.

Araştırmalarını sürdüren Rio polisi cesedin 59 yaşındaki Kyriakos Amiridis olup olmadığı ile ilgili net bir bilgi paylaşmadı.

Cinayet masasından bir yetkili AFP'ye verdiği demeçte, "Şu anda teyit edebileceğimiz tek bilgi Nova Iguacu'da yanmış bir araç ve içerisinde bir ceset bulunduğu" ifadelerini kullandı.

Brezilya'nın başkentinde Nova Iguacu mahallesinde bulunan aracın Amiridis'in kiraladığı otmobille birebir örtüştüğü belirtildi. Bu iddialar, cesedin Büyükelçi'ye ait olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

Yerel medyada çıkan haberlere göre Büyükelçi Pazartesi günü kiralık otomobille kayboldu. Amiridis'in Brezilyalı eşi Çarşamba günü eşinin kayıp olduğunu polise bildirdi.

Yunanistan büyükelçiliğinden yapılan bir açıklaya göre ise Amiridis ayın 9’una kadar izinliydi ve tatilini Rio’da geçiriyordu. Yunan kaynaklar, Amiridis'in 9 Ocak'ta ülkesine geri döneceğini açıkladı.

Amiridis 2012’den 2016’ya kadar Libya Büyükelçiliği yapmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)