E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYPG'li terörist dış güçlerin kuklası olduğunu kabul etti---

YPG'li terörist dış güçlerin kuklası olduğunu kabul etti

YPG'li terörist dış güçlerin kuklası olduğunu kabul etti
03 Mart 2018 - 07:23 borsagundem.com

Suruç'ta güvenlik güçlerine teslim olan YPG'li mahkemede kukla olduklarını söyledi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Mürşitpınar Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olan terörist Refik İ., 15 yıl hapis istemiyle yargılandığı Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıktı.

Refik İ. şu itiraflarda bulundu: PYD, YPG ve YPJ, ABD başta olmak üzere Batılı ülkeler tarafından hayata geçirilen bir proje. Bizler de onların kuklası gibi her gün ölüyor, ya da öldürüyorduk... Mahkeme, teröristi Türkiye toprakları içinde güvenlik güçlerine karşı herhangi bir silahlı saldırıda bulunmadan kendiliğinden teslim olup itiraflarda bulunması nedeniyle etkin pişmanlıktan yararlandırarak serbest bıraktı. (Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman Erkoçlar03 Mart 2018 09:17

    Mümkün mü ya mümkün mü ya Iraklıları saddamdan kurtaracaklardı , özgürlük demokrasi getireceklerdi.libyada afganistanda neler vadettiler sonuçlar ortada pkk ypg vs ne vaadler veriyorlar ama maalesef maşa olarak kullanıyorlar.Türkiyeye ypg ile pkk yı savaştıralım diye alanen söylediler.Bu teklif çavuşoğluna resmen iletildi.gazeteler manşetten yazdılar.Maalesef Türkiye bile kullanıldı körfez savaşında incirlik kullandırıldı 1 koyacaktık 3 alacaktık tersi oldu maalesef.Şimdi tüm Osmanlının koruması altındaki ülkeler osmanlıyı arıyor ama amaç bölmek parçalamak yok etmek.Oyun aynı Osmanlıya oynanan oyun aynen devam ediyor.