E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım ve Pompeo Ankara'da görüştü---

Yıldırım ve Pompeo Ankara'da görüştü

Yıldırım ve Pompeo Ankara'da görüştü
10 Şubat 2017 - 12:13 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım bugün CIA Direktörü Michael Pompeo'yu Çankaya Köşkü'nde kabul etti

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde kabul ettiği CIA Direktörü Michael Pompeo’ya, Türkiye'nin FETÖ ile mücadeleye yönelik yaklaşımını ve bu çerçevede ABD yönetiminden beklentilerini aktardı. Yıldırım, örgüt lideri Fethullah Gülen’in Türkiye'ye iade süreci dahil, örgütün ABD’deki yapılanması ile mücadele konusunda ABD’nin tüm ilgili makamlarından işbirliği talebini tekrarladı.

Açıklamada "Görüşmede ABD'de yeni yönetim döneminde işbirliğine verdiğimiz önem vurgulanmış, gerek ikili gerek bölgesel çerçevede, terör ve organize suç başta olmak üzere istihbarat alanıdnda yakın bir çalışma ilişkisi tesisi konusunda ortak yaklaşım paylaşılmıştır.

Sayın Başbakanımız FETÖ ile mücadeleye yönelik yaklaşımımız ve bu çerçevede ABD yönetiminden beklentilerimizin altını çizmiş, örgüt lideri Fetullah Gülen'in ülkemize iade süreci dahil, sözkonusu terör örgütünün ABD'deki yapılanması ile mücadele konusunda ABD'nin tüm ilgili makamlarından işbirliği talebimiz tekrarlanmıştır" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)