E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım konuşacak---

Yıldırım konuşacak

Yıldırım konuşacak
11 Eylül 2013 - 08:24 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cuma günü Martens Hukuk Bürosu yetkilileri ile birlikte basının karşısına çıkacak

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını 28 Ağustos'ta onamasının ardından gözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a cevrilmişti. O günden bu yana sessizliğini koruyan Yıldırım, cuma günü basının karşısına çıkma kararı aldı. CAS sürecinde birlikte çalıştıkları Almanya merkezli Martens Hukuk Bürosu'nun yetkilileri ile birlikte merak edilen tüm sorulara yanıt vermeyi planlayan Yıldırım'ın çarpıcı açıklamalar yapması bekleniyor.
2 Kasım'da yeniden aday olacak mı?
Fenerbahçe yönetimi, CAS kararının ardından 2 Kasım'da olağanüstü seçime gitme kararı almıştı. O tarihe kadar şike davasının Yargıtay aşamasının da sonuçlanması bekleniyordu. Ancak Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi, eksiklikler nedeniyle dosyayı 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne geri gönderdiği için kararın en az üç ay gecikmesi bekleniyor. Yıldırım'ın, cuma günkü toplantıda şike davasının Yargıtay aşaması ve en çok merak edilen konu olan yeniden başkan adayı olup olmayacağıyla ilgili de konuşacağı gelen haberler arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)