E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni kısıtlamalar geliyor!---

Yeni kısıtlamalar geliyor!

Yeni kısıtlamalar geliyor!
30 Kasım 2020 - 08:55 borsagundem.com

Gözler Sağlık Bakanlığı Korona virüs Bilim Kurulu ve bugün gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısına çevrildi

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde korona virüs gündemiyle yapılacak toplantıdan Kovid-19 salgınıyla ilgili alınacak yeni tedbirler çıkacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapacağı kabine toplantısından çıkan son dakika kararlarını ve yeni tedbirleri Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat açıklayacak.

Bu kapsamda kabinenin hafta içi sokağa çıkma yasağı dahil birçok konuyu gündemine alacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı kabinesinde alınacak yeni tedbirlerin masaya yatırılacağı bakanlar kurulu toplantısında, özellikle vaka sayılarının yüksek olduğu illerde sokağa çıkma yasağının hafta içi de başlangıç ​​gündeme alınacak. 81 ile de getirilebileceği bu tamponlama öncelikli şehirler ile başlatılma de var. En kritik ikinci yasak ise şehirler arası yolculuğa getirilecek seyahat kısıtlaması. Bu ciltte ciddi boyutta olması bekleniyor. Çünkü birçok şehirlerde nüfuslarına oranla beklenen korona virüs vaka artışları bunun çok daha üzerinde seyrediyor.

Son olarak gündemdeki tedbirlerden biri risk grubunda olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlara kısıtlama. Bu grubun onun gün dışarı çıkabildiği 3 sürenin azaltılması ya da bazında kısıtlanması bekleniyor.

Sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi

İngiliz uzmanlar değerlendirdi: Rus aşısı güvenilir mi

Vaka sayısı 30 binin altına düştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • reis30 Kasım 2020 10:18

    sabaha kadar sokağa çıkma yasağı var oda hafta 1,5 gün şakamısınz siz.. :) 

  • Türkoğlutürk30 Kasım 2020 09:06

    Martta 15 gün kapatsaydınınz itibarı görürdünüüx ama siz itibarı lüx oto ile hava atmada aradınız,

  • Türkoğlutürk30 Kasım 2020 14:01

    Ben şahsen deveye hendek atlatmayı öğretirim,koyunla konuşmak yerine.

  • Hilmi30 Kasım 2020 12:16

    Nedim kardeş ibb ye saydırmışın otobüs doldurfu diye 15 milyon insana ne yaparsan yap bir kayseri gibi olamaz ibb nin yapabileceği hiçbir çıkar yol yok sokağa çıkma yasağından başka oda iktidarın elinde şimdi sen ibb ye niye saydırıyon buyur belediye başkanı sen ol ne yapabileceksin hiçbirşey ne burda boş yapıyon o zaman iktidarın hatasını belediyeye kesmeye çalışmak senin geri zeka olduğunu resmen kanıtlıyor istanbulda kaç işçi var her sabah işe gidip gelmek zorunda toplu taşıma ile virüsü yayan kesim burası onuda yasaktan başka bişeyle engelleyemessin oldumu buda ibb nin elinde değil iktidarın elinde

  • Nedim30 Kasım 2020 09:29

    Ulan saçmalayıp durma sersem!  15 gün kapatınca her şey bitmez hiç bir haltta olmaz!  Kaldığı yerden devam eder.  Kurallara uyacaksın!  Uymayanı da uyaracaksın!  İbb. gibi bir yandan ukalalık yaparken öbür yandan balık istifi otobüs tramvay doldurmayacaksın!  Ama mal oğlu mal olunca ne desen tersini yapar!  Ne söylesen ...dan anlar.