E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYatırım danışmanlığı başvurusuna izin---

Yatırım danışmanlığı başvurusuna izin

Yatırım danışmanlığı başvurusuna izin
08 Mart 2014 - 01:14 borsagundem.com

SPK, Morgan Stanley Menkul Değerler'in yatırım danışmanlığı faaliyetine izin başvurusunu olumlu karşıladı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bültenine göre Morgan Stanley Menkul Değerler A.Ş.'nin yatırım danışmanlığı faaliyetinde bulunmasına izin verilmesi talebiyle yaptığı başvuru olumlu karşılandı.
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bankacı08 Mart 2014 04:21

    Dünyada okadar çok ciddi ve potansiyeli çok büyük yatırım kuruluşları varki hala türkiyeyi hiç bilmiyorlar. Bazı kaynakları ülkemize yönlendirmek için Tanıtım önemli.

  • yenal08 Mart 2014 02:04

    Bist bir uzmanlar kadrosu oluşturup, farklı ülkelere gönderip bu ülkelerdeki yatırım kuruluşlarına sunumlarda bunarak türkiye piyasasını iyi tanıtması gerekir. böyle bir misyon turkiyeye yatırım akışına çok olumlu katkıda bulunacaktır!

  • go ahead08 Mart 2014 01:59

    şuan borsadaki şirketler çok cazip fiatta vede son yıllar borsadki bir çok şirket finansal alt yapısını çok önemli derece düzelti. meyvelerin toplama aşamasına gececekler. yanancılara iyi sunum yapılırsa ülkeye büyük para girişşeri sağlana bilir. buda ülke ekonomisine dinamizim kazandırır

  • Global world08 Mart 2014 01:56

    Artık asıl büyük nakit para uzak doğu ve bazı ortadadoğu ulkelerinde! Bist in bu ülkelerdeki ciddi bankaların yatırım kuruluşların ilgisini cekecek iletişimler kurmalı. singapur japonya kore malezya endonezya honkog suudia arabstan kuveyt bireşik arab emirlikleri bu ulkelerden bazıları.

  • Vural08 Mart 2014 01:48

    Buda Bist e ybancı yatırımcı kitlesinin geneişlemesi mi demek?