E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYarsuvat'ın 70 milyon liralık sırrı---

Yarsuvat'ın 70 milyon liralık sırrı

Yarsuvat'ın 70 milyon liralık sırrı
09 Mayıs 2015 - 10:37 borsagundem.com

Galatasaray'da kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'ın, takımı 70 milyon TL daha borçlandırdığı belirtiliyor

Adayları bilgilendirme toplantısını iptal eden Başkan Duygun Yarsuvat'ın, 55 milyon TL'lik yetkisinin yanı sıra Galatasaray'ı 70 milyon TL daha borçlandırdığı belirtiliyor.

Galatasaray'da 23 Mayıs'ta yapılacak kongre öncesi Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'ın, başkan adaylarına bir bilgilendirme toplantısı yapmasını talep etti.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Önce kabul edilen talep daha sonra bazı teknik gerekçeler öne sürülerek reddedildi. Dursun Özbek dışındaki adaylar Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan buna tepki gösterdi.

Özbek, zaten mevcut yönetimin içinde ve mali tabloyu çok iyi biliyor. Kıran, "Devamlı kredi çektiler. Ne yaptıkları konusunda bilgimiz yok" dedi. Özdoğan ise, "Sadece 31 Aralık 2014'e kadar olan mali durumu biliyoruz" ifadesini kullandı.

NİSAN VE MAYIS DAHA BİLİNMİYOR

Bir süre önce adaylıktan çekilen Mustafa Cengiz ise çok çarpıcı rakamlardan bahsetti. Yarsuvat'ın Galatasaray başkanları içinde borçlanma rekoru kıran isim olduğunu ileri sürdü.
"Görevinin ilk 6 ayı içinde minimum 125 milyon liraya varan bir borçlanma söz konusu. Nisan ve mayısı da daha bilmiyoruz. Bu bilgilendirmeden niye vazgeçtiler, rakamlar belli olmasın mı istiyorlar, soruyorum" diye konuştu.

Yarsuvat, ekim ayındaki kongrede 55 milyon TL'lik yetki almıştı. Ancak üzerine 70 milyon TL daha harcanarak borcu 125 milyon TL'ye çıkıldığı belirtiliyor.
Galatasaray'ın 2014 sonu itibariyle 831 milyon lira olan borcu vardı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)