E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYaralı madencilerin yakınlarından umutlu bekleyiş---

Yaralı madencilerin yakınlarından umutlu bekleyiş

Yaralı madencilerin yakınlarından umutlu bekleyiş
16 Ekim 2022 - 17:22 borsagundem.com

Bartın’daki maden faciasında yaralanan 6 işçinin yakınları Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde bekliyor. Geceyi hastanede geçiren yaralıların yakınlarına, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’ndan görevliler eşlik ediyor.

Yaralı madenci Erol Bulduk’un babası Sami Bulduk, "Bu sabah henüz bilgi almadık. Dün akşam aldığımız bilgiye göre yüzde 75-80 arası vücudunda yanık var. Solunum cihazına bağlı. Tek dileğimiz iyi olması. 2009’dan beri maden ocağında çalışıyor. Akşam madende patlama var diye telefon gelince hemen toparlanıp gittik. Oğlumun adı Erol Bulduk, solunum cihazına bağlı olarak yaşıyor. İki tane çocuğu var" dedi.
HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (17 Ekim 2022 09:02

    Nasıl ki terör şehitlerin kanları yerde bırakılmıyor... Maden şehitlerimizinde var ise ihmalli, sorumluluk sahibi kişiler vb. bunlarda gerekli cezaları almalı. Elde edilen araştırma bulguları, nednelerı, sorunları, eksiklikleri bütün  madenlere uygulanmalı...Yoksa bu işleri çözmez isek, çok ağlarız... Yargıda maden problemlerinde maden sahipleri ve yöneticilerinide cezalandıracak sorumluluk altına sokacak kararları uygulamalı... madenden ne kadar kömür çıkmalı 1 günde ? peki biz ne kadar çıkarttık ? bu çok önemli maden sahasındaki anlık değişimleri ve gaz birikimini çok etkiliyormuş günlük kömür kazma çıkartma, maden damar yolu açma mesela... maden mühendisi yapacaklar kardeşim nereden ne buluruz, nasıl yardımcı oluruz diye boş vakitlerde okumaya başladık... kim yahu işlerin sorumlusu hesap versin....Banane siyasetten yahu, siyasetve siyasilerin bu ülkeye ihtiyacı var. bizler zaten ülkenin sahibi vatandaşız.