E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYanal'dan GİDECEK MİSİNİZ sorusuna sitem---

Yanal'dan GİDECEK MİSİNİZ sorusuna sitem

Yanal'dan GİDECEK MİSİNİZ sorusuna sitem
03 Mayıs 2014 - 03:32 borsagundem.com

Üniversitedeki panelde geleceğiyle ilgili soru üzerine Yanal, "Yöneticisinden futbolcusuna başarılıyız. Başarı mı cezalanacak? Acımasız olmayın" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen "Bilimsel Gelişimin Futboldaki Etkisi ve Fenerbahçe" konulu panele katıldı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Senad Ok'un Milliyet'teki haberine göre idman yöntemleri ile ilgili bilgiler veren Yanal, "Kaynağımız insan olduğu için önemli olan insanın performansı. Takım olabilmek için yararlandığımız sosyal bilimler var. Kişilerin özelliklerini tanımlıyor ve diğer bireyler ile olan ilişkilerini pekiştirmeye çalışıyoruz. Biz bunu takımımızda gerçekleştirdik. Takım performansına ulaşmak için bireysel performansı geliştirmemiz lazım. Burada teknolojiyi kullanarak herkesin kapasitesini belirliyoruz. Bunu yapmak için bizim kullandığımız saatler ve GPS cihazları var. Elde edilen sonuçlar futbolcularımızın kendisi ile de paylaşılıyor" dedi.

EMPATİ YAPIN

Yanal, "Gelecek sezon takımın başında mısınız?" şeklindeki bir soru üzerine, "Türkiye'deyim ve bir yere gittiğim yok. Sürekli gitti, gidiyor, oturuyor şeklinde haberler çıkıyor. Fenerbahçe ile Ersun Yanal arasında hiçbir zaman sorun olmaz. Yöneticisinden, futbolcusuna kadar başarılıyız. Fenerbahçe ne yapacak? Başarı mı cezalanacak? Bizim önceliklerimiz farklı. Biraz empati yapın, acımasız olmayın" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı, "Aykut hocayı şampiyonluk kutlamasına davet ettiğiniz haberleri yayılıyor" denmesi üzerine “Sosyal medya bizden hızlı gidiyor” yorumunu yaptı.

Ersun Yanal, "Yerli forvet transfer edecek misiniz?" sorusuna ise "Önceliğimiz farklı şeyler" karşılığını verdi. Yanal, "Alt yapıdan ne zaman A Takım'a oyunca gelecek?" sorusu karşısında ise "Bu konuda Türkiye’de ciddi bir problem var. Ülkemizde henüz bu çok uzak gözüküyor” dedi.

Bayan taraftarlardan çok memnun olduklarının da altını çizen Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası, "Ama cezalar olmasın hep beraber maç izleyelim. Futbol herkesin sevdiği bir oyun. 50 bin tane bayanın bir araya gelmesi dünya rekoru. Organize şekilde tezahürat yaptılar. Eskiden problem oluyordu ama son maçta olağanüstü bir manzara vardı. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan03 Mayıs 2014 11:46

    ersun hocayı kutlarım feneri açık ara şampiyon yaptı, kendisi için şüphelerim vardı ama fenerin hakkını teslim etti, bizi sevindirdi...

  • satıh03 Mayıs 2014 10:24

    Türkiyede yerli hocaya başarılı olsada tahammül edilmiyor,illa yabancı olacak,soyup çekip gidecek.