E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVodafone opsiyondan vazgeçti Beşiktaş ortada kaldı---

Vodafone opsiyondan vazgeçti Beşiktaş ortada kaldı

Vodafone opsiyondan vazgeçti Beşiktaş ortada kaldı
10 Mayıs 2020 - 17:03 borsagundem.com

2013’te 5 yıllığına sponsor olan ve daha sonra 2 kez anlaşmayı yenileyen Vodafone, son sözleşmede yer alan artı 1 yıl opsiyon hakkını kullanmayacağını bildirdi. Siyah beyazlı yönetim bunun üzerine forma göğüs reklamı için sponsor arayışına başladı.

Beşiktaş'ta bir devir daha kapanıyor... 7 yıldır siyah beyazlı futbol takımının forma göğüs sponsoru olan Vodafone ile yollar ayrılıyor... 2013’te 15 yıllığına stada isim sponsoru olan Vodafone, 5 yıl süreyle de forma göğüs sponsorluğunu üstlenmişti. Hürriyet'te İsmail Er haberine göre, 5 senenin dolmasının ardından 2017’de 10 milyon dolar artı KDV karşılığında 2 yıllık sözleşme yenileyen taraflar, Temmuz 2019’da bir kez daha masaya oturdu. Bu kez yıllık 18 milyon TL’den 1+1 yıllık yeni bir anlaşma yapılırken, opsiyon hakkı da Vodafone’a verildi.

TOPLAMDA 30 MİLYON DOLARI AŞTI

Geçtiğimiz günlerde Vodafone, opsiyon hakkını kullanmayı düşünmediğini bildirdi. Karar kesin olmasa da yeni arayışlara başlayan Beşiktaş ilk etapta uzun yıllardır iş birliği yaptıkları firmalarla görüşecek. Vodafone’un 7 yılda forma göğüs sponsorluğu için toplamda 30 milyon doları aşkın ödeme yaptığı ifade ediliyor.

İKİ İDMAN İPTAL

Test sonuçlarının ardından Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde olağanüstü hal ilan edildi. Siyah beyazlı futbolcuların paniğe kapılmaması için pazartesi ve salı günü yapılacak 2 antrenman iptal edildi. Siyah beyazlı oyuncular ve teknik heyet çarşamba günü ise Acıbadem Hastanesi’nden gelecek görevlilerce testten geçirilecek. Öte yandan Fenerbahçe ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulüp Beşiktaş için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Ünlü spiker "ligler başlarsa ben yokum" dedi ve ayrıldı

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MUSTAFA11 Mayıs 2020 01:28

    vodafonun kendinehayrı yok ki beşiktaşa olsun

  • Kayipyurek11 Mayıs 2020 01:13

    O zaman Vodafone hattım iptal Turkcell geçiyorum..

  • Batın11 Mayıs 2020 00:16

    Hepsini kapatın. Yetimin hakkıyla bu klüpleri kurtarmayın.

  • izzet baş10 Mayıs 2020 23:12

    Gayet yerinde bir karar olmuş.Asgari ücretle geçinen  gençleri  maça seyirci olarak davet  eden  kulüp yöneticileri  topladıkları paraları yabancılara vererek  en büyük cari açık veren  kurum haline  geldiler. Bu aynı zamanda gençlerimize saygısızlıktır.  Neden bu ülkenin gençlerine güvenilip yetiştirilmiyor. Büyük spor kulüp denilenlerin maçına baktığımda  Nijerya Kamerun maçı zannediyorum. Böyle futbol olmaz olsun. İnsanlarımızı enayi yerine koymayın bari EY BÜYÜK KULÜBÜZ DİYENLER  BU TOPLUMUN YAKASINDAN DÜŞÜNNNNNNNN......

  • Salih uzun 10 Mayıs 2020 21:01

    Şimdi düşünsünler futbolculara çuval çuval para vermenin ne demek olduğunu

  • Salim10 Mayıs 2020 18:41

    Batarsa sevinirim..devletin.ùstùnden..parazit.kalkar..ayrica..40 yildirda bjklim.

  • Soner sandal12 Mayıs 2020 13:32

    Kulüpler batsın diye yıllardır beddua ederim

  • Tekno papaz10 Mayıs 2020 17:43

    Beşiktaş için yeni sponsor bulma bahanesiyle beklentiye girer ve hisseler hareketlenebilir. Galatasaray'ında stad sponsorluğu var bakalım önümüzdeki maçlara

  • Okie Dokie10 Mayıs 2020 17:20

    Bu durum beni ziyadesiyle mesud etti