E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriVestel İspanya'ya televizyon üretecek---

Vestel İspanya'ya televizyon üretecek

Vestel İspanya'ya televizyon üretecek
14 Aralık 2015 - 11:10 borsagundem.com

Vestel, İspanya'da Telefonica'nın kampanyayla satışa sunacağı internet tabanlı televizyonların numuneleri İspanya'ya gönderdi

Vestel İspanya'ya televizyon satabilir. Şirketin KAP'a yaptığı açıklamaya göre, İspanya'da kurulu bağlı ortaklığı Vestel Iberia SL'nin İspanyol telekominikasyon şirketi Telefonica'ya internet tabanlı televizyon numune sevkiyatı gerçekleştirdi.
Henüz kesin bir anlaşma olmamasına rağmen şirketler arasında görüşmeler dvevam ediyor.

KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Şirketimizin %100 dolaylı bağlı ortaklığı olan Vestel Iberia SL ile İspanya'da mukim Telefonica de Espana S.A. ("Telefonica") arasında, Movistar markalı, internet tabanlı TV çözümlerini içeren televizyon üretmek için yapılması planlanan proje kapsamında numune içerikli ön sevkiyat yapılmış olup, taraflar arasında projeye ilişkin görüşmeler devam etmektedir. Projenin detayları bu aşamada belirlenmemiş olmakla birlikte, bir sözleşme akdedildiği takdirde, bu kapsamda üretilecek ürünler, Telefonica'nın İspanya'da gerçekleştireceği kampanya kapsamında belirli süre boyunca yüksek hızlı internet servisleri ile birlikte müşterilerine sunulacaktır. Üretilecek televizyonların lansmanı 14 Aralık 2015 tarihinde (bugün) yapılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 101,70
En Yüksek: 105,20
En Düşük: 100,40
Değişim -1,07 %
FK: 23,53
PD / DD: 0,95
İşlem Hacmi 1.535.614.271
Toplam Adet: 14.858.144
Ağırlıklı Ort.: 103,39
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)