E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAltınyağ Madencilik, Altınyağ Biodizel ve Gürtaş Tarım’a İzmir Ticaret Odası’ndan ödül---

Altınyağ Madencilik, Altınyağ Biodizel ve Gürtaş Tarım’a İzmir Ticaret Odası’ndan ödül

Altınyağ Madencilik, Altınyağ Biodizel ve Gürtaş Tarım’a İzmir Ticaret Odası’ndan ödül
09 Mayıs 2024 - 18:42 borsagundem.com

Ege’nin ve Türkiye’nin köklü kuruluşu Altınyağ Madencilik ve Enerji Yatırımları ile Altınyağ Biodizel Petrol Ürünleri Enerji Üretim ve Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları, 2021-2022 yıllarına ait “Yüksek Ticari Kazanç” beyanlarıyla ödüle layık görüldü.

İzmir Ticaret Odası, yüksek ticari kazançlarıyla öne çıkan üyelerini ödüllendirdi. Kurumun Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda, 2021-2022 Yılı Vergilendirme Dönemi Gelir ve Kurumlar Vergisinde İzmir ilinde rekortmen olan İzmir Ticaret Odası Üyelerine ödülleri törenle verildi.

Törene, İzmir’in ve sektörün köklü kuruluşu Altınyağ Madencilik ve Enerji Yatırımları ile Altınyağ Biodizel Petrol Ürünleri Enerji Üretim ve Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları damgasını vurdu.Üç şirket de  2021 ve 2022 yıllarında “Yüksek Ticari Kazanç” beyan ederek ülke ekonomisine yaptıkları katkı ve başarılardan dolayı “takdirname” ve "gümüş madalya" ile ödüllendirildi.

Altınyağ Madencilik iki ‘takdirname’, Altınyağ Biodizel ‘gümüş başarı madalyası’, Gürtaş Tarım ise bir ‘takdirname’ ve bir ‘gümüş başarı madalyası’ aldı. Takdirnameler İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve Meclis Başkanı Selami Özpoyraz’ın imzaları ile sunuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup Kaya09 Mayıs 2024 23:00

    Biraz Daha Bekleseydiler Çocuğu Okula Yazdırırdılar 2021-2022 Yılı  Sene 2024 Yine Yalanlar Serisi Yakında Çıkar Kokuları .