E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Vampir' uyarısı yapan rektör istifa etti---

'Vampir' uyarısı yapan rektör istifa etti

'Vampir' uyarısı yapan rektör istifa etti
09 Ekim 2022 - 17:48 borsagundem.com

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, tepki çeken 'vampir' uyarısının ardından istifa etti.

Öğrencilere, 'vampir' uyarısı yapan rektör Prof. Dr. Namık Ak'ın istifa ettiği duyuruldu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde, 4 Ekim'de birinci sınıfa başlayan öğrenciler için 15 Temmuz Konferans Salonu'nda bilgilendirme programı yapıldı.

''ÇOK VAMPİRLER VAR''

Programa katılan Rektör Prof. Dr. Namık Ak, akşam saatlerinde dersleri olan öğrencilere uyararak, "Hepimiz kendimizin başkanıyız ama bir yolculuğa çıkarken bile en az iki kişi gidin, yalnız olmasın. Çok vampirler var. İstanbul gibi bir yerden geliyorum. 42 yıl İstanbul'da kaldım. Oraya göre burada da vampirlikler var. Çok da sütten çıkmış ak kaşık falan değil. İstemediğimiz belki bazı olumsuz şeyler, vakalar oldu mu? Oluyor. Netice itibarıyla buna dikkat edin" dedi.

TEPKİLERİN ARDINDAN İSTİFA HABERİ GELDİ

Tepki çeken uyarının ardından Prof. Dr. Namık Ak, görevinden istifa etti.

Üniversitenin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, "Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Namık AK, sağlık sorunları nedeniyle rektörlük görevinden ayrılmıştır. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak rektörümüz Sayın Prof. Dr. Namık Ak hocaya üniversitemizin gelişmesi noktasındaki katkı ve çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz rektörlüğüne Yükseköğretim Kurulu tarafından vekaleten Prof. Dr. Hüseyin Karaman atanmıştır" denildi.

17 üniversiteye rektör ataması Resmi Gazete’de

 

Rektörün Yunanistan'a kaçış planı ortaya çıktı

 

Boğaziçi Üniversitesi’nde dekan istifa etti, rektör kendisini atadı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz10 Ekim 2022 08:34

    Adamın rektör bilimden bahsetmesi gerekirken öğrencilere dışarısı tecevüzcü dolu yok iki kişi giderken birinizi lider seçin vb. tavsiyeler. Bırak bunları hoca başında bulunduğun üniversiteyi Türkiyede veya Dünyada bir basamak ileriye taşıdın mı? Ama herkes işini yapmayıp liyakat olmadığı için hemen dine sarılıyor. Zor işimiz gerçekten zor.

  • kara murat09 Ekim 2022 20:57

    vampirler  sayin Prof. Dr. Namik Ak beyi yemisler.