E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporValencia kulübede---

Valencia kulübede

Valencia kulübede
08 Ocak 2023 - 13:33 borsagundem.com

Fenerbahçe’nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia bu akşam oynanacak olan Galatasaray derbisinde yedek kulübesinde olacak.

Enner Valencia'nın Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde forma giyip giyemeyeceği belli oldu. Sakatlığını atlatan başarılı hücumcu, dev maça kulübede başlayacak. Fenerbahçeli taraftarlar Enner Valencia'nın Galatasaray derbisine ilk 11'de başlamasını bekliyordu.

Fenerbahçe'nin bu sezonki en önemli hücumcusu Enner Valencia'nın durumu belli oldu. Sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Enner Valencia'nın bu akşamki Galatasaray derbisinde hamle oyuncusu olarak kullanılacağı belirtildi.

ENNER VALENCIA DERBİDE YEDEK

Jorge Jesus, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Enner Valencia'yla ilgili nihai kararını verdi. Kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yapan Enner Valencia'nın dev maçta yedek soyunacağı ortaya çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar, Ekvadorlu hücumcudan gelen bu haberle yıkıldı. Sarı-Lacivertliler deneyimli ismin mutlaka 11'de olmasını bekliyordu.

ENNER VALENCIA İKİNCİ YARIDA ŞANS BULABİLİR

Jesus'un maçın skoruna göre Enner Valencia'yı derbinin ikinci yarısında oynatması bekleniyor. Portekizli teknik adam, Enner Valencia'nın olmadığı durumda ileri uçta Joshua King ve Michy Batshuayi'ye şans verecek.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisine Altay, Szalai, Gustavo, Serdar, Ferdi, Osayi, Arao, Crespo, İrfan Can, King, Batshuayi 11'iyle çıkması bekleniyor.

Süper Lig'de kıtalar arası derbi... Fenerbahçe, Galatasaray'ı ağırlayacak

 

Galatasaray'dan Fatih Terim'e "geçmiş olsun" mesajı

 

Galatasaray'da derbi primi açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)