E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUzmanlardan siyah maske kullanımı için önemli uyarı---

Uzmanlardan siyah maske kullanımı için önemli uyarı

Uzmanlardan siyah maske kullanımı için önemli uyarı
16 Nisan 2020 - 09:55 borsagundem.com

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden Prof. Dr. Pullukçu, yıkanabilir olması nedeniyle çok sayıda kişinin tercih ettiği siyah maskeler için "Siyah maskeler ancak cerrahi maskenin üzerine süs olarak takılabilir." ifadelerini kullandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ******16 Nisan 2020 18:58

    Beyaz giyme toz olur!  eller duyar söz  olur!   Sakın beraber gezmeyelim Muradımız tez olur.

  • Hakkı16 Nisan 2020 14:49

    Maske dağıtımının e devlet üzerinden temin edilmesi uygulamasında aksaklıklar var ve işi uzatmaktan başka işe yaramıyor,sağlık ocaklarından bilgisayara kayıt sistemiyle sağlık ocaklarından dağıtılması daha hızlı olur

  • Hakan16 Nisan 2020 14:20

    Yav he he BEnde siyah takıyorum. Beyazlardan kat kat güvenli. Zor kullanımı Bi kaç kelime et bunalıyorsun sadece ama sağlam!!

  • ...****16 Nisan 2020 18:10

    İstersen  Babanın donunu kullan bana ne! :D  :D  :D  :D 

  • Turkiyem16 Nisan 2020 11:32

    Maskeler zaten siteril değil incecik cok basit bu ülkenin insanları bu hayat can derdine düşmüşken biz avrupalılara n 95 ler tulumlar kaliteli Maskeler uçak ucak hibe ediyoruz bizim insanlarımız ise yaramaz hic Bi r korucu özelliği olmayan maskeleri eskiden karneyle alınan ekmek gib i almaya çalışıyoruz bize etmediği zulümü bırakmayan israil fransa ermenistan bu ülkenin insanın dan daha kiymetli Bi z düşmanlarımıza göndeririz turkiyem size gerek yok türkiyemin güzel insanlari

  • MİSAFİR16 Nisan 2020 10:21

    eczanelerde halk a dağıtılan cerrahi maskeler çok mu güvenli, dün aldım eczacı poşetin içine koyarak verdi belli ki kartonlarla ambalajsız gelmiş, çok kalitesiz hijyen kurallarından uzak, burun lastiği olmayan kalitesiz maskeler..  kaldı ki eşim e gelmişti  ben hala  bekliyorum, 2 hafta önce PTT den istemiştim, ne gelen var ne de mesaj geldi, bu durumda insanlar kendilerince tedbir alarak siyah maske takıyor ne yapsın? kaldı ki ben de aldım, ambalaj içinde gayet temiz yüze ve buruna gayet güzel oturuyor, hiç takmamaktan iyidir bence koruyor, kaliteli maske dağıttınız da insanlar takmadı mı?  bari engellemeyin de vatandaş tedbirini alsın, tabi ki  tek koşulla bunların her gün kuralına uygun yıkanması gerekiyor.