E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriUzertaş Boya, Bondex ile niyet mektubu imzaladı---

Uzertaş Boya, Bondex ile niyet mektubu imzaladı

Uzertaş Boya, Bondex ile niyet mektubu imzaladı
20 Temmuz 2015 - 11:54 borsagundem.com

Uzertaş Boya, Danimarka kökenli Bondex markası ile Türkiye ve KKTC Münhasır satış haklarını görüşmek üzere "Niyet Mektubu"imzaladı

Uzertaş Boya, BONDEX markasının AHŞAP Boya ve Vernik gurubu ürünlerini Türkiye ve KKTC pazarlarına sunmak üzere niyet mektubu imzaladı.

Konu ile ilgili olarak KAP'a açıklama yapan Uzertaş şu detaylara yer verdi:

''1883 Yılında Amerika'da kurulan, dünyanın en eski ve en büyük boya üretim fabrikalarından biri, aynı zamanda global kod ve etik değerleri en üst seviyede hayata geçirmiş olan PPG firmasının sahip olduğu, Danimarka kökenli BONDEX markasının AHŞAP Boya ve Vernik gurubu ürünlerini Türkiye ve KKTC pazarlarına Uzertaş sunacak.

Türkiye Boya pazarında ''İlklerin ve yeniliklerin lideri'' sloganıyla 54 yıldır hizmet veren Uzertaş Boya San.Tic.ve Yatırırm A.Ş., dünya devi PPG'nin Ahşap boya ve vernik alanında tüketici ve çevre dostu ürünlerinden BONDEX markasının Türkiye ve KKTC Münhasır satış haklarını görüşmek üzere "Niyet Mektubu" imzalamışlardır. ''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 824,50
En Yüksek: 720,00
En Düşük: 600,00
Değişim 0,12 %
FK: 163,11
PD / DD: 130,28
İşlem Hacmi 57.372.728
Toplam Adet: 89.947
Ağırlıklı Ort.: 796,40
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)