E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜsküdar'da hastanede yangın: Hastalar tahliye edildi---

Üsküdar'da hastanede yangın: Hastalar tahliye edildi

Üsküdar'da hastanede yangın: Hastalar tahliye edildi
29 Mayıs 2019 - 23:37 borsagundem.com

Üsküdar'da Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde elektrik tesisatından kaynaklandığı belirtilen yangın çıktı. Acil servisteki hastalar tahliye edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı

Yangın, saat 22.00 sıralarında Üsküdar Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ikinci katında çıktı. Çıkan yangın nedeniyle alt katta bulunan acil bölümünde oluşan yoğun duman nedeniyle hastalar tahliye edildi. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Güvenlik nedeniyle vatandaşların hastaneye girişlerine izin verilmedi. Hastaneye girmek isteyen bazı hasta yakınları güvenlik görevlileriyle tartıştı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının elektrik tesisatından çıktığı öğrenildi. Polis çıkan yangınla ilgili inceleme başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika29 Mayıs 2019 23:59

    Yıllardır GATA olarak bilinen hastaneye daha uzun ad bulamamışlar mı !

  • Kim yaptırdı30 Mayıs 2019 02:13

    Yıllardır GATA olarak bilinen hastaneyi kimin yaptırdığını biliyor musun? Bilmiyorsun herhalde. Şimdi sen araştırma da yapmazsın. Ben söyleyeyim. O hastaneyi yaptıran Sultan Abdulhamid Han.

  • emre2330 Mayıs 2019 00:57

    Kısaca Sahe yavrucum