E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnsal Ban tahliye edildi---

Ünsal Ban tahliye edildi

Ünsal Ban tahliye edildi
13 Şubat 2023 - 18:20 borsagundem.com

Ankara 37'nci Asliye Ceza Mahkemesi AK Parti Milletvekili Taşkesenlioğlu'na ait kişisel verileri Peker’e gönderdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan, Ünsal Ban'ı tahliye etti.

AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na ait kişisel verileri Sedat Peker’e gönderdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan, eski Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, tahliye edildi.

Sedat Peker'in, AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasındaki eşi Ünsal Ban, 9 Ağustos 2022'de, Muğla'nın Milas ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturmayla ilgili Ankara'da yapılan operasyonda ise Ban'ın şoförü Ahmet K. ile onun eşi Neslihan K., baldızı Zeynep Naz H. ile evde bulunan 1 şüpheli, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Ban, savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe çıkarıldı. Ban, 'konutu terk etmeme' adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılığın itirazı üzerine tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, 3 Eylül 2022'de tutuklandı. Ünsal Ban'ın bugün Ankara 37'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmada taraf avukatlar ve mahkeme heyeti, hazır bulundu. Tutuklu Ünsal Ban hakkında kararını açıklayan mahkeme heyeti, tahliyesine karar verdi. 

Başsavcılık, Ünsal Ban'ın serbest bırakılmasına itiraz etti

 

Ünsal Ban adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

 

Ünsal Ban tutuklandı

 

Ünsal Ban adliyeye sevk edildi

 

Ünsal Ban'ın yakalanmasıyla ilgili yeni detay

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa14 Şubat 2023 14:31

    Ucu dokununca saliyorlar kaçış yok yalnız

  • kaportacı salim usta sanayiden14 Şubat 2023 07:49

    harika haber akapa parti rejimi fırsattan istifa de .harika oldu .devam yani abidik işlere .

  • vatandaş13 Şubat 2023 19:55

    çaldığının bir kısmını bölüşmüştür ilgililerle ,kimse onlar ben bilmem düşüncem bu sadece

  • Recai13 Şubat 2023 18:37

    Ne yapmis, Adam mi oldurdu ,sadece caldi? Yikilanbinalarin mutahitleri sadece calmadi adam da oldurdu onay veren siyasiler ile birlikte?

  • AHMET ÖZBİLEN14 Şubat 2023 11:37

    Pala denen hadsiz bu binaları kanunen denetleyen kim belediyeler değil mi.o zaman adana ve hayat belediyeleri kimde  bak bakalım onların zamanında yapılan binalar yıkıldı ise bunlara da ne diyeceksin.

  • Pala13 Şubat 2023 21:15

    Katiller aramizda, insaat yapmaya, curuk binalari rusvet ile onaylamaya devam ediyor