E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü tatlıcı Karaman'ın beyin ölümü gerçekleşti---

Ünlü tatlıcı Karaman'ın beyin ölümü gerçekleşti

Ünlü tatlıcı Karaman'ın beyin ölümü gerçekleşti
08 Temmuz 2018 - 08:09 borsagundem.com

Bursa’da öz dayısı tarafından ticari anlaşmazlık nedeniyle başından vurulan ünlü Bağdat Tatlıcısı'nın sahibi Fatih Karaman'ın beyin ölümü gerçekleşti. Karaman'ın bağışlanan organları 7 kişiye umut olacak

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan iş adamı Fatih Karaman'ın beyin ölümü gerçekleşti. Öte yandan ailesinin, Karaman'ın organlarını bağışladığı bildirildi.

Gıda alanında faaliyet gösteren bir firmanın sahibi Fatih Karaman,  dün Çamlıca kavşağında 16 NYD 01 plakalı aracında eşi Yadigar Karaman ile  telefonla konuştuğu sırada silahlı saldırıya uğramış, başından ağır yaralanan  Karaman, Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Güvenlik güçleri, zanlı olarak Karaman'ın dayısı Y.S'yi (53) Uludağ'da  bir çadırda saklanırken yakalamış, zanlı Emniyetteki işlemlerin ardından Adliyeye  sevk edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa08 Temmuz 2018 20:57

    Dünya malı için bir can gitti.Dayı'nın iddiasına göre yeğen, avukatla bir olup fabrikasının üstüne çökmüş.Neye yaradı, o fabrika seni geri getirir mi?Zaten zenginsin,geride gözü yaşlı bir eş ve evlat bıraktın.İnsan üzülüyor,üstelik dayı yeğen.