E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜnlü, Singapur’a girdi, Körfez sırada---

Ünlü, Singapur’a girdi, Körfez sırada

Ünlü, Singapur’a girdi, Körfez sırada
20 Nisan 2015 - 11:01 borsagundem.com

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Ünlü&Co Singapur’da ofis açtı. Mahmut Ünlü “Körfez’de de ofis açacağız” dedi

Türkiye ile ilgilenen yatırımcı profili Avrupa ve ABD ağırlıklı ancak son yıllarda Uzakdoğulu yatırımcıların yatırım iştahının arttığı görülüyor. Özellikle Japonya'dan gelen yatırımların arttığını söyleyebiliriz. Ekonomist’in haberine göre satın alma ve birleşme işlemlerinde önde gelen danışman firmalardan biri olan Ünlü&Co, bu trendi değerlendirerek Singapur'da bir ofis açtı. Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, "Uzakdoğu ve Güneydoğu Asya operasyonlarımız dahilinde özellikle Singapur ve Malezyalı yatırımcılarla sık sık bir araya gelerek ülkemizi ve sahip olduğu potansiyeli anlatıyoruz" diyor.
Körfez yatırımcılarından da son yıllarda işlemlerinin arttığı değerlendirmesini yapan Mahmut Ünlü, ağırlıklı olarak ilgilenilen sektörleri ise gıda, eğitim, sağlık ve gayrimenkul olarak sıralıyor. Mahmut Ünlü, Körfez ülkelerinde de bir ofis açmak üzere çalışma yürüttüklerini sözlerine ekliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)