E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnlü iş insanı FETÖ'den tutuklandı---

Ünlü iş insanı FETÖ'den tutuklandı

Ünlü iş insanı FETÖ'den tutuklandı
17 Mart 2020 - 08:41 borsagundem.com

FETÖ soruşturması kapmasında adliyeye sevkedilen iş insanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu tutuklandı.

FETÖ soruşturması kapmasında gözaltına alınan Azeri iş insanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca, başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Mübariz Mansimov Gurbanoğlu ve iş yöneticisi Nuray Nurcihan Perker dün akşam saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.�

Gurbanoğlu ve Perker,  savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiler.  Mübariz Mansimov Gurbanoğlu tutuklanırken Perker 'adli kontrol' kararıyla serbest bırakıldı.

Ünlü iş adamı FETÖ'den gözaltında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri17 Mart 2020 13:31

    Fetö olayı zaten yeterince sulandırıldı. Göstermelik operasyon yapılabilir ancak kökten temizlik yapılamaz. Akp de siyaset yapanların elleri kirli. Onun için bu konu kapanmıştır. Biz boşuna konuşuyoruz. Bu dünyadan biri olmak hiçlikten önceki durumdur. 

  • ve17 Mart 2020 11:15

    Deperdemde binalar yıkılmıştı. düzce de... suçlu veli göçer mapus yattı... fetodada bir iş adamı yakalandı. içerde yatar. feto olayıda böylece cezasız kalmaz. olayları çözenlerin ellerinden öperim : )))  korona var. öpmekten vazgeçtim... ne çözüm be... : )) 19xx lerde kurulan feto örgütünü hukumet çökertti böylece..  : ))

  • pardus17 Mart 2020 10:53

    bu adamın şirket ortakları da yargılanmalı. bazı siyasetçilerin oğulları gibi

  • bu dünyadan biri17 Mart 2020 09:49

    akp içinde görev yapmış eski siyasetçilerden fetöcü olanlar yargılanmalı.

  • BİR DOST17 Mart 2020 12:31

    Bu dünyadan birisi başlığı atmasan yorumundan uzaylı sanacağım. Hakan şükür, Nazlı ILIcak vs. ak partili değilmiydi. FETÖ'nün siyasi ayağınada her an operasyon çekile bilir haberin olsun. Sulandırma operasyonları yapanlar dahil.