E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnlü iş adamı FETÖ'den gözaltında---

Ünlü iş adamı FETÖ'den gözaltında

Ünlü iş adamı FETÖ'den gözaltında
15 Mart 2020 - 11:35 borsagundem.com

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında Palmali Grubu’nun kurucusu Azeri kökenli Mubariz Mansimov Gurbanoğlu FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Qurban Vahidov15 Mart 2020 21:58

    Ey türk kardeşlerimiz Mübariz Mensimov çök dəyərli bir insan. Onun həbsinin sifarişçisi Azərbaycanda olan mafioz, xalqı talayan məmurlardır. Onun hebsini sifariş edenlere ALLAH lenet etsin. AMİN.

  • Tam komedi15 Mart 2020 17:41

    Mubariz Mansimov Gurbanoğlu'na Vatandaşlık veren kim ??? Tankerlerini ona kiralayan kim ? Onun konuşmasından korkan kim ?  fetöcü deyince nasıl olsa zihinlerde sorgulama olmuyor !!! Toplumun düşüncesine algı operasyonu çekiliyor !!!!!!!!  

  • İtri15 Mart 2020 15:46

    Milyonlarca dolarlık servetine el koyacaklar, şirketlerinin başına kendi akrabalarını kayyum atayacaklar

  • RİZEli mulivbjk15 Mart 2020 18:23

    Milyar dolar demek istediniz heralde...

  • Osman kara15 Mart 2020 14:56

    Yalıkavak marinanın sahibi.

  • ee15 Mart 2020 12:33

    15 temmuzda çorba karışıtırıp, bağış yapmadı mı? tövbe etmemiş mi ?  15 temmuz dan önce / sonra .. öncesi hepsi aynı grupda, sonra feto savaş ilan etti. töbve edemeyenler fetocu kaldı. ben tv ler ebakıyorum hep 15 temmuz öncesi başka. sonrası başka diyorlar ama ben bu ayrımı kabul etmıyorum çünkü hataların bedelini 250 şehit ve yüzlerce gazi maddi olarak büyük kayıplarla ödedik. vede onbinlerce kişinin geleceği ve iş hayatı öncesinde çalınmış. sınavlar şaibeli yapılmış. öğrenciler ihraç edilmiş. bir çok devlet kurumuna torpillier girmiş. yani bunları bedelini bu işadamı mı yapmış ? siyasi ayak nerede ? tövbe demekle,  memleketin ve milletin hakkını yiyenler af mı edilecek? bir çok insan sınavları geçse de, saçma sapan mülakatlarla elendi. bunların suçlusu bu iş adamı mı ? depremde evler göçtü, tek suçlu veli göçer.. onun gibi çorba oldu bu fetoda. ama seçimlerde feto siyasi ayağını çıkartana oy verecem. bir çok mülakatta geleceğimizi çaldıranlar hesap versin.

  • BİR DOST15 Mart 2020 11:58

    Her fırsatta sulandırma operasyonu çekmeye çalışan maaşlı angus dostlar, sıkın dişinizi dosyalar savcılıkta, koronadan dolayı biraz gecikebilir ama her an FETÖ'nün siyasi ayağına operasyon çekilebilir. 

  • Susehrili15 Mart 2020 11:55

    Alın abi alın vallahide billahide bu fetoya bırakın üye olmayı devlete inat bunlara alkış yapanları bile alın içeri ve gün yüzü göstermeyin.yasasın millet varolsun devletimiz allahuekber....

  • Türkoğlutürk 15 Mart 2020 11:45

    Fetönün siyasi ayağı kimmi, dün fetöcü olup bugün başka takunyalı İn kucağında oturanlar.

  • Türkoğlutürk 16 Mart 2020 10:46

    Kılıç hdp yi niye kapatmıyor seninki gizli pazarlık ı var

  • Tekno papaz15 Mart 2020 18:16

    Bu kılıç gibilerde aynı birileri fetöyle (pardon O zaman Fetullah hoca efendiydi) dost olur. O birileri fetö düşman der düşman olurlar.

  • kılıç15 Mart 2020 15:25

    FETÖ SİYASET FALAN TANIMAZ MENFAT GÖRECEGİ HERKESİ KULANIR SİYASİ AYAK LAFI CHP NİN İCADI ONLARDA BU ÜLKEYE HER KİM ZARAR VERİYORSA ONU DESTEKLER .CHP NİN DESTEK VERMEDİGİ TERÖR ÖRGÜTÜ YOK.