E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜlker makam odasını böyle anlattı---

Ülker makam odasını böyle anlattı

Ülker makam odasını böyle anlattı
04 Temmuz 2013 - 10:01 borsagundem.com

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, grubun makam odası kriterlerini paylaştı

Murat Ülker, sosyal medyaya yaptığı açıklamada Godiva’nın New York ofisi hariç tüm tesislerinde makam odası standardı olduğunu belirterek, “Odayı, koltuğu büyüten ünvanlar değil çalışanın kendisidir. Benim odam 12 metrekare. Babamınki de 10 metrekareydi” yorumunu yaptı.
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, grubun makam odası kriterlerini Facebook ve Twitter üzerinden takipçileri ve çalışanlarıyla paylaştı. Ülker, Yıldız Holding’in makam odalarının büyüklüğünü belirleyen bir standardı olduğunu belirterek, Godiva’nın New York ofisi haricindeki tüm tesislerde aynı kuralın geçerli olduğunu söyledi.Murat Ülker dün sosyal medyaya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
İNSANIN AKLI DAĞILIR
“Çünkü bana göre odayı, koltuğu büyüten ünvanlar değil çalışanın kendisidir. Bu yüzden odamın 12 metrekare olmasında ısrarcı oldum. Rahmetli babam Sabri Ülker’inki de 10 metrekareydi. Topkapı fabrikasındaki odası giriş kapısının üzerindeydi. Halbuki en üst katta deniz manzarası vardı. Bir keresinde Fındıklı’da muhterem bir dostunu ziyaret ettikten sonra ‘Arkadaşımın tüm katı kaplayan makam odasında şahane bir manzara vardı. İnsan orada nasıl çalışır? Bence aklı dağılır. Pencereden bakar, dikkati dağılır’ demişti.”
NEW YORK İSTİSNA
Bu düşüncenin bugün içide geçerli olduğunu attığı mesajlarla veren Murat Ülker, “Bu standart uygulamadan bir tek Godiva’nın New York ofisi hariç tutuldu. Çünkü Manhattan’da kiraların çok yüksek olmasından dolayı, Godiva New York ofisi yetkilileri istisna talep ederek daha küçük odalar düzenlediler” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MahmutNs10 Temmuz 2013 11:52

    Ülkerler Fon Leasingte KY nin iliğini kanını sömürdüler, 7,33 ten verdiklerini şimdi 1,40 tan bile almıyorlar,sonrada makam odası 12 metre olacakmış diyor Murat ülker. baban makam odasını söylemişte ahlaklı ve dütüst omanı söylememişmi.

  • Arbede08 Temmuz 2013 16:40

    Muratcığım makam odası standardı belirleyeceğine ahlak standardı belirlesen kendine daha isabetli olur.

  • SAFGYOZEDE04 Temmuz 2013 15:26

    birde safgyo da yatırmcılarını nasıl inletiyorsun onuda yaz..... insanlar sana inanıp hisse aldı sonu batak peçete elimizde kaldı..

  • Borsacı04 Temmuz 2013 15:21

    İnsanlar bazen istemeden bir kimlik sahibi oluyor, bazı kimliklerden kurtulmak çok kolay. Ama ünlü iş adamı olmakdan kurtulmak çok zor. Allah sabır versin.

  • dobra04 Temmuz 2013 14:12

    boş çerçeveye dünyanın parasını sayarken çalıştığı odanın metrekaresini unutuyor herhalde.

  • Suat tosun04 Temmuz 2013 11:22

    Keske birde ulkemizin gururu olarak dunya markasi olabilseydiniz.simdilik ne yazikki ulkemizde markasiniz.sinirdan ciktiginizda ulkeri taniyan bile cikmaz.

  • krn-i04 Temmuz 2013 10:36

    Bir de çıkardığın ürünler standart olsa,bir de isimleri Türkçe olsa 4.leventteki gökdelenin ismi Türkçe olsa lafa geldimi öyle icratta böyle olmaz

  • Borsacı04 Temmuz 2013 10:30

    Murat Ülker, büyük adamsın.

  • fatih04 Temmuz 2013 10:30

    Viskisi de vardır kesin.Zaten puro içiyormuş.