E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜlkelerde ölüm oranları neden bu kadar farklı?---

Ülkelerde ölüm oranları neden bu kadar farklı?

Ülkelerde ölüm oranları neden bu kadar farklı?
28 Mart 2020 - 09:51 borsagundem.com

Yeni korona virüsün neden olduğu KOVID-19 hastalığından hayatını kaybedenlerin oranı ülkeden ülkeye büyük farklar gösteriyor. Peki, bunun başlıca nedenleri neler?

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN28 Mart 2020 12:27

    benim tahminim özellikle bu virüsü çıkartan güç özel olarak bu ülkeleri seçti çünkü ab de iki tane ülke var ekonomileri her gün çatırdamakta ve nerede ise iki ülkede bölünme ve parçalanma noktasına geldi.hepsinde issizlik % 25 ve emekli sayıları yanı yaşlı nufusun yüksek olduğu iki ülke italya ve ispanya özellikle seçildi.yaşlıları öldürerek emekli maaşlarının devletin üzerindeki yükünü aldırmak.nüfusu gençleştirmek ,fazla insan öldürerek  issizlik oranlarının aşağıya çektirmek.hatta ve hatta her iki ülkeyi gerekir ise çöketmek.ab birliği imiş ne birliği 30 tane ülke bir tane ülke edemiyor.bir karar daha alamıyorlar.ab bence tuzak bir oluşum.sanayileşmiş ülkelerin diğer ülkeleri sömürdüğü biz düzün.diğer ülkeleri sanayi ürünleri satmıyorlar köleleri gibi kullanıyorlar.