E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUğur Dündar’dan Korkmaz’a çağrı: İsimleri açıkla---

Uğur Dündar’dan Korkmaz’a çağrı: İsimleri açıkla

Uğur Dündar’dan Korkmaz’a çağrı: İsimleri açıkla
16 Haziran 2021 - 08:36 borsagundem.com

Uğur Dündar, "Veyis Ateş, 10 milyon euroyu talep ederken bir klik ve lobiden bahsetmiş. Bunu altını çizerek söylüyorum. Veyis Ateş, bu klik ve lobinin kimler olduğu, bu sözcüklerle neyi kast ettiğini çıkıp kamuoyuna açıklamak zorunda” diye konuştu.

SÖZCÜ yazarı Uğur Dündar, KRT TV'nin Şimdiki Zaman programında, Habertürk’te program sunan Veyis Ateş'in, hakkında kara para aklama suçlaması bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon euro istediği iddialarıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

“ORTADA BİR KLİK VE LOBİ VAR”

Dündar, şöyle konuştu:

* Sezgin Baran Korkmaz'ın çevresinden bazı kişilerle görüştüm. Veyis Ateş, 10 milyon euroyu talep ederken bir klik ve lobiden bahsetmiş. Bunu altını çizerek söylüyorum.

* Veyis Ateş, bu klik ve lobinin kimler olduğu, bu sözcüklerle neyi kast ettiğini çıkıp kamuoyuna açıklamak zorunda. Sezgin Baran Korkmaz 10 milyon euro'yu vermiş olsa ve diğer konuda da bir çizik atmış olsa alacağına, demek ki iade-i itibarla Türkiye'ye gelmesini sağlayacak olan bir klik ve lobi var. Kimdir bunlar? Yakın bir gelecekte ortaya çıkacak.

“BAŞKA İSİMLER DE ÇIKABİLİR”

“Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan gazeteciler arasında yer alan sadece Veyis Ateş değil” diye devam eden Dündar, şunları ifade etti:

* Başka isimler de çıkabilir. Sağa sola ayar veren bir takım tipler de çıkabilir. Bunlar gazetecilikle uzaktan yakından ilgisi olmayan davranışlar.

* Ben buradan Sezgin Baran Korkmaz'a çağrıda bulunuyorum. Açıklayın bunları. Açıklamadığınız takdirde bazı dürüst, namuslu meslektaşlarımız da töhmet altında kalıyor. Mesleğimiz kirleniyor.

“KORKUNÇ BİR TALAN VE YAĞMA VAR”

Dündar, şöyle devam etti:

* Veyis Ateş amiyane tabiriyle çantacı diyebileceğimiz bir eylem içinde bu olayda. Onu görüyoruz. Yahu bir çantacı bu kadar yüksek rakamları telaffuz ediyorsa, o klik ve lobidekiler nasıl astronomik rakamlarla oynuyorlardır?

* Talanın bu boyuta varabileceğini ben rüyamda görsem inanmazdım. Korkunç bir talan ve yağma var. O nedenle ben Sedat Peker'e teşekkür ederim diyorum. Ayrıca Fatih Altaylı'ya da teşekkür ediyorum.

* Fatih Altaylı'nın gazeteciliğini eleştirebilirsiniz ama ben Fatih Altaylı'yı gözümle görsem, bir yerden hakkı olmayan parayı aldığına inanmam. Bu kadar da sağlamdır akçeli konularda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HÜLYA KOBALT16 Haziran 2021 17:48

    böyle olsa bile korkmaz açıklarmı .sen versen böyle bir rüşvet açıklarmısın.o zaman asıl suçlu rüşvet veren olmaz mı.

  • ALİ RIZA KESTANECİGİLLER16 Haziran 2021 17:42

    uğur dündar neden sen ortaya çıktın.muhalefet partileri var iken sen oların koruyucusumusunuz.bu soruyu onlar sormuyor iken sen neden soruyorsun.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ16 Haziran 2021 17:41

    bu kişiyi hiç sevmem.bu da ortaya çıktı ise hükümeti düşürme operesyonlarını gündem de tutmak istiyor muhalefet.madem elinde bilgi belge var ise git cumhuriyet bassavcılığına şikayette bulun.öyle ortalığı karıştırmaya çalışma.sonra ciner gurubu ak parti zamanında servetine servet kattığı halde en çok hükümet aleyhine yayın yapın tv lerin başında gelmektedir.yarın bir günde fatih altaylı ya çamur atarlar ise hiç şasmam.

  • mahmut b.16 Haziran 2021 17:33

    veyis ister açıklar ister açıklamaz...oooo fazla gitmeyin uzerine veyisimin..olmuyor ama....nasıl olsa soracak birisi de yok ortalıkta...veyisimin kyfini bozmayın...ayıp oluyor...

  • Boş bakan16 Haziran 2021 15:27

    Takke düştü kel göründü,rüşvet bükücü sedat hepsinin ipliğini pazara döktü ama yüzsüzlerden gık çıkmıyor.

  • Bir yorum16 Haziran 2021 14:16

    Hadi oradan Dündar biz seni biliyoruz  sen 28 şubatın konu mankenlerini  ve senaryosunu yazanlardan biri değil misin?  Sedat Peker kuyruğu kimlere kaptırmış ki karşılıklı  iyi paslaşıyorsunuz!  Bilirsin körler sağırla birbirlerini ağırlar;  Bu senaryo da kendiniz gibi küt akıllı zavallılar yer. 

  • AHMET ÖZBİR16 Haziran 2021 12:12

    UTANMAZ gerici yobazlar, MAFYA'nın izinden gidip Türk Devleti'ne düşmanca tavırlar alıp KAOSA YÜRÜMEK insanım diyene yakışır mı? TERÖRÜN ve MAFYA'nın KÖKÜNÜ KURUTAN Cumhur İttifakı'na Türk'üm diyenler ancak DÜA eder, düşmanca hisler besleyenler ise İFTİRA eder.

  • turan16 Haziran 2021 09:59

    dindar nesil yetişiyor Maşaallah 

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ16 Haziran 2021 09:40

    bu işin içine uğur dündar da girdi ise bana hiç mi hiç inandırıcı gelmiyor her gün yeni bir oyunların döndürüğü izlenimi vermektedir.

  • RAMO CANCAN16 Haziran 2021 09:28

    Sedat Peker in her taşın altından çıkması  ya  o bu işlere hakemlik ve mafcılık güvencesi bu işin güvenesini sağlayıp bunun karşılığında her işten para veya komisyonlar alıyor yada abd nin içimizdeki ajanı olup sürekli ortalığı karıştırıyor.bence hiç bir zaman böyle şeyler açık açık her kesin içinde aptallarmı ki yapalar iki kişi gider gizli bir yerde bodrum, yer altında vs.vs.iki kişi arasında hal ederler o kadar aptallarmı ki.ortada kumpaslar uçmaktadır.eğer bu kişiler dürüst olsalar neden şimdi daha önce acıklamadılar.