E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUğur Dündar neden moderatör olmadı?---

Uğur Dündar neden moderatör olmadı?

Uğur Dündar neden moderatör olmadı?
11 Haziran 2019 - 09:53 borsagundem.com

Gazeteci Uğur Dündar, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasında pazar günü gerçekleştirilecek ortak canlı yayın programının moderatörlüğünü neden yapmadığını açıkladı.

CNN Türk'te yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programına telefonla bağlanan Uğur Dündar, “Bir vazgeçme söz konusu değil. Daha teklif aşamasında toplumda korkunç boyutta kutuplaşma oldu. Linç girişimi, manipülasyon başladı. Benim gibi deneyimli birinin bunu fark etmemesi imkansız. Bana düşen bu kutuplaşmayı göstermektir. Toplumumuz şimdiye kadar hiç hissetmediğimiz kadar kutuplaşmış durumda. Bu gidişle farklı görüştekilerin bir arada yaşaması imkansız hale gelecek. Bizim bu sorunu bir an önce halletmemiz gerekiyor” dedi.

“KABUL ETMEMEM İÇİN LİNÇ GİRİŞİMİ BAŞLATILDI”

Ülkedeki kutuplaşmaya vurgu yapan Dündar, “Bugün İsmail Küçükkaya’nın isminin açıklanmasından sonra sosyal medyada linç girişimi başlatıldı. İnsanın psikolojisinin etkilenmemesi mümkün değil. Küçükkaya ne İsa’ya ne de Musa’ya yaranacak. O gece kim bilir nasıl bir algı operasyonu başlatılacak. Bizim bu linç girişimini geride bırakmak için üzerimize düşeni yapması gerekir. Mesele Uğur Dündar’ın bu teklifi reddettiği değil. Uğur Dündar’ın bu teklifi kabul etmemesi için her türlü linç girişimi başlatıldı. Mesele budur” dedi. 

MODERATÖR İSMAİL KÜÇÜKKAYA

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu tüm kanallara açık ortak yayında, 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de gazeteci İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde bir araya gelecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fffff11 Haziran 2019 19:38

    Toplumda kutuplaşma falan filan bahane.. Uğur Dündar adı gibi biliyor ki yönetseydi Binali Yıldırıma yaracaktı.... Çünkü CHP, kemalist ve laikçi kesimin göklere çıkardığı Uğur Dündarın Melih Gökçek & Kemal Kılıçtaroğlu tartışmasında ki gibi yöneteceği kesindi.... Binali Yıldırıma yarayacağını anladı yada birileri anlattı önce balıklama daldığı işten vazgeçti. Sanki şimdi programı sunacak olan kutuplaşmayı bitirecek mi?

  • rasim11 Haziran 2019 17:27

    Yaşlandı artık,çok iyi gençler var.

  • Negehan11 Haziran 2019 17:27

    Naagehanı da çağırın oda yardımcı olsun en ezından tezarühat yapar.

  • Ziya11 Haziran 2019 19:13

    Fesatlık çok kötü!  

  • Adiyamanli11 Haziran 2019 16:55

    Korku filmi müziklerleriyle çocukları namaza goturuyolar diye haber sunan değil mi bu

  • Nihat11 Haziran 2019 19:12

    Sureti Haktan görünüp sahte cemaat senaryolarını kurgulayan zattır kendileri.  Konu mankeni ya da mankenleri bulmakta üstüne yoktur.  Her ne hikmetse bir süre sonra ortada kimse kalmaz!  

  • aliş11 Haziran 2019 14:45

    yandaş daha adam yönetmeden saldırıyor Allah korusun ya yönetseydi ne olurdu

  • Nihat11 Haziran 2019 19:09

    Önce yazmasını öğren de yalan söylemesini de bilahare öğrenirsin.

  • Nihat11 Haziran 2019 13:28

    Demokrasi nasıl tehlikeye giriyormuş?  İstanbul için ne yapacaksınız sorusunu sormak zoruna mı gitti?  Malum kanalda sabah akşam devlete saydırmak, saldırmak, hakaret etmek demokrasi oluyor değil mi? Senin de makyajı döküldü!  

  • ŞAŞKİN.11 Haziran 2019 13:21

    YAHU SANKİ MODOROTOR DEGİLDE PATRONLUK TASLİYO.SEN OLMSAN SANKİ BASKA İNSAN YOK !!!

  • EBU AZAD 11 Haziran 2019 12:39

    toplumun kutuplaştığı bir ortamda sorulan sorulardan dolayı zor duruma düşecek kim olursa olsun bu soruyu sormayacaktın niye sordun yanlı iş yapıyorsun diye linç edecekler çoğunlukta olan bir toplum içindeyiz

  • vatansever11 Haziran 2019 12:12

    ayni taktikler....cumhurriyet kuruldu kurulali yok demokrasi elden gidiyor aman cumhurriyet elden gidiyor diye diye ulkenin icine ettiler,ulkeyi yilaarca secme hakkindan tamamen yoksun biraktilar ve Ulkeyi ucbes kisinin somurusune peskes cektiler..son yillardada kutuplasmayi one suruyorlar amaclari dinini/Islam,i inanclarini istedigi gibi yasayan halki yildirmak ,yozlastirmak,yobazlastirmak.....burasi Musluman bir ulke ve sonsuza kadarda boyle kalacak......

  • doğru11 Haziran 2019 10:34

    uğur dündar ı geçmişte yaptığı yanlı programlardan dolayı tasvip etmem fakat en son söylediği toplumdaki kutuplaşma çok ileri boyutta, bunun sebebi halka örnek olan siyasiler ve medya mensuplarıdır...

  • HALİL TÜRK11 Haziran 2019 10:29

    aydın doğan ve abd nin vitrine çıkartdığı birisi.kendisi hiç de güvenilir birisi değil isabetli olmuş.

  • vatandaş11 Haziran 2019 12:15

    size göre ABD nin çıkarmadığı bir kişi var mı?