E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'dan Galatasaray ile ilgili şok açıklama---

UEFA'dan Galatasaray ile ilgili şok açıklama

UEFA'dan Galatasaray ile ilgili şok açıklama
29 Haziran 2018 - 22:06 borsagundem.com

UEFA Başkanı Alexander Ceferin, Türkiye'de katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı

UEFA Başkanı Alexander Ceferin, başta Galatasaray olmak üzere birçok kulübün yaşadığı Finansal Fair Play konusundan, İstanbul'da düzenlenecek 2020 Şampiyonlar Ligi finaline, dünya futbolundan, Türkiye'nin 2024 Avrupa Şampiyonası adaylığına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

UEFA Başkanı Alexander Ceferin, CNN Türk'te yayınlanan 'UEFA Başkanı Özel' programında Galatasaray ile ilgili dosyanın tekrardan hukuk kuruluna gönderilmesiyle ilgili olarak, "Hakem komisyonunun bazı durumlarda araştırma komisyonunun kararını düzeltme hakkı bulunuyor. Ama bu illa olacak anlamına gelmiyor. Bir şey değişecek anlamına da gelmiyor. Aslında büyük bir anlam da yüklememek lazım" dedi.

"GALATASARAY'IN DURUMU SIKÇA YAPILAN BİR UYGULAMA"

Soru: Galatasaray ile UEFA arasında bir anlaşma yapıldı, biz konunun kapandığını düşündük, ancak ne oldu da bu dosya hukuk kuruluna gönderildi. Bu ne anlama geliyor?

Ceferin: Öncelikle şunu belirteyim özel dosyalarla ilgili yorum yapmıyorum. Bunu yapmıyorum çünkü bağımsız bir komisyonumuz var. Bir sorunla karşılaşıldığında onlar karar veriyor. Ancak şunu da belirteyim, yönetmeliğimize göre hakem komisyonunun bazı durumlarda araştırma komisyonunun kararını düzeltme hakkı bulunuyor. Ama bu illa olacak anlamına gelmiyor. Bir şey değişecek anlamına da gelmiyor. Aslında büyük bir anlam da yüklememek lazım, dosyaya bakacak ve bir revize gerekip gerekmediğine karar verecekler. Bu çok sıra dışı bir olay değil, sıkça yapılan bir uygulama. Başka bir kararın çıkacağı anlamına gelmez.

Soru: Galatasaray için verilen karar devam ediyor değil mi? Bir değişiklik yok?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozgur30 Haziran 2018 13:23

    Her sene transfer farz mı kardeşim, şampiyon olmuşun işte, gerçi futbol yok ama nedir bu açlık, yok para yapmayacaksın işte, yoksa zorla cezayı çakarlar böyle...

  • nedim30 Haziran 2018 10:24

    KEM KÜM ETMEYİN KARDEŞİM,,NE OLACAKSA BİR AN ÖNCE AÇIKLAYINDA BU İŞ BİTSİN,,TRANSFER YAPAMIYORUZ YA.