E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'dan F.Bahçe'ye yeni soruşturma---

UEFA'dan F.Bahçe'ye yeni soruşturma

UEFA'dan F.Bahçe'ye yeni soruşturma
30 Mayıs 2014 - 17:11 borsagundem.com

UEFA, bugün Fenerbahçe Kulübü hakkında yeni bir disiplin soruşturması açıldığını bildirdi

UEFA, Trabzonspor Kulübü Hukuk Kurulu'nun şike sürecinin ardından yaptığı girişim ve şikayetler sonucu, bugün Fenerbahçe Kulübü hakkında yeni bir disiplin soruşturması açtığini bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Trabzonspor Kulübü'ne de bir yazı gönderen UEFA, yeni soruşturmayla ilgili olarak 17 Temmuz 2014 tarihinde bir karar verileceğini vurguladı. Trabzonspor Hukuk Kurulu adına konuyla ilgili bir açıklama yapan Avukat Hakan Orhan, UEFA'nın bu hamlesinin şikeden doğrudan etkilenen taraf olan Trabzonspor adına çok olumlu bir gelişme olduğunu belirtti, "Şike dosyası gereken cezalar verilmeden asla kapanmayacak. Trabzonspor Kulübü'nün haklarını sonuna kadar savunacağız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin30 Mayıs 2014 23:40

    yorumculara bak sanki hepisi sike sirketinde ortak

  • Trabzon30 Mayıs 2014 19:39

    Trabzon yönetimi başarısızlığı böyle örtmek istiyor taraftarı uyutuyor kışkırtıyor

  • helal olsun30 Mayıs 2014 17:57

    polis yakalayacak mahkeme ceza verecek ama tff denen taraflı yönetim ona başka bir şey de deniyor da neyse şampiyonluğunu vermeyecek milli takım tehlikede benden söylemesi 4 yıl tff men edilebilir tüm organizasyonlardan.

  • Göktuğ30 Mayıs 2014 17:52

    Fenerbahçe'nin şike yaparak şampiyon olduğunu iddia ettikleri sezon için vicdanları olsa ellerini koyup konuşsunlar derdim ve bütün Anadolu kulüplerinin Fenerbahçe değilde Trabzon şampiyon olsun diye nasıl yattıklarını da konuşsunlar ama nerdeee! Onlar hayali şampiyonluk peşinde hala ortalığı karıştırmaya uğraşadursunlar Fenerbahçe yeni şampiyonluklara yelken açacak hep hem de bileğinin hakkıyla. Trabzon da artık kümede kalma hesaplarıyla uğraşsın çünkü onların bu ligde şampiyon olma olasılığı artık kalmamıştır. Tatlı rüyalar