E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinUçaktan 5 milyon dolar çaldılar---

Uçaktan 5 milyon dolar çaldılar

Uçaktan 5 milyon dolar çaldılar
06 Mart 2018 - 11:56 borsagundem.com

Alman havayolları Lufthansa’nın kargo uçağına giren soyguncular 5 milyon doları alıp, hiçbir iz bırakmadan kayıplara karıştı. Paralar İsviçre’ye gidiyordu

Almanya Havayolları Lufthansa’nın kargo uçağı, 5 milyon dolar parayla Brezilya’dan İsviçre’ye Zürih’e uçacaktı. Pazar günü uçak önce Sao Paulo’daki uluslararası havaalanı Guarulhos’tan kargo terminali Viracopos’ta uçtu. Buraya iniş yaparak, uçuşa bir süreliğine ara verdi.
Soyguncular da pazar akşamı harekete geçti. Folha de Sao Paulo gazetesinin haberine göre dört kişi oldukları tahmin edilen soyguncular, havaalanına üzerine görevli güvenlik şirketinin logosunu yapıştırdıkları bir pikapla geldiler. Pikapla piste çıkan soyguncular güvenlik elemanlarını teslim alarak uçağa girdiler.
Kargo uçağında İsviçre’ye götürülmek üzere 5 milyon dolar bulunuyordu. Soyguncular parayı aldıktan sonra herhangi bir iz bırakmadan kargo terminalinden çıkarak, kayıplara karıştılar. Soygunda kimsenin burnunun kanamadığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ADAM06 Mart 2018 12:41

    Haydan gelen huya gider. Yalnız acı olan şu, içinde bulunduğumuz ruh durumunu özetliyor, çoğunlukla bakıyorum görüyorum duyuyorum, böyle olaylarda insanlar artık helal olsun diyor, kendim de dahil. Çünkü insanlar artık çalışma, emek ve azimle hiçbir yere varılamayacağına inandırılmış durumdalar. Hiçbir anlamı kıymeti olmuyor.

  • Takımişi 06 Mart 2018 12:10

    Yazılmış ve oynanmış iyi bi film