E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTuzla'da kedi kesip yiyen kadın gözaltına---

Tuzla'da kedi kesip yiyen kadın gözaltına

Tuzla'da kedi kesip yiyen kadın gözaltına
22 Kasım 2020 - 02:46 borsagundem.com

Şeytana benzettikleri için kedi kesen satanistlere benzer bir kişi Tuzla'da ortaya çıktı. Kedi kesip yiyen kadın gözaltına alındı


Tuzla'da sokaktan yakaladığı kedileri keserek eve götürüp yediği iddia edilen kadın, hayvan severlerin ihbarı ile yakalandı. Yakalanan kadının ilk ifadesinde kedileri kesip yediğini itiraf ettiği öğrenildi. Cani kadın elinde tuttuğu ve içinde kestiği kedi olduğu iddia edilen poşet ile birlikte vatandaşlar tarafından görüntülendi.
İddiaya göre Aydınlı Mahallesi'nde bir grup genç sokakta karşılaştıkları F. Ç. isimli kadının elindeki siyah poşetin içinde kestiği kedi olduğunu söylemesi üzerine polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kadının elinde tuttuğu siyah poşetin içinde kesip derisini yüzdüğü bir kedi yavrusu olduğunu tespit etti.

Bunun üzerine gözaltına alınarak Orhanlı Polis Merkezi'ne götürülen F. Ç. burada verdiği ifadesinde kedi kesip yediğini kabul ettiği öğrenildi. F. Ç.'nin polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 Kedi kesen kadını polise ihbar ederek yakalanmasını sağlayan hayvan sever Sami Durmuş yaşananları şöyle anlattı:  “Pendik'ten eve gitmek için burada dolmuştan indim. Buradan gelirken kalabalığı gördüm, çocuklar kadının etrafını sarmış, polis muhabbeti yapıyorlardı. Ben de merak ettim, sordum 'Ne oluyor' diye. Çocuklar bana, ' Abi kediyi kesmiş, poşetin içine koymuş eve götürüyor' dediler. Tabii inanamadım ama insanda bir şüphe oluyor. Sordum kadına, o da gayet normal bir şekilde, ' Evet, kestim eve götürüp yiyeceğim dedi. Daha önce de yiyormuş, ilk değil bu. 'Yıllardır ben yiyorum' diyor. Gayet basit bir açıklama yapıyor, normal bir şeymiş gibi. Burada poşeti açmaya çalıştı, ben açtırmadım ama karakola gidince gördüm. Derisini yüzmüştü kedinin, deri falan yoktu, yolunmuş bir halde yatıyordu yavrucak. 'Kedi helaldir, haram değildir' diye konuşmalarda bulundu. Dinimizde 'Kedi haramdır diye bir şey yok' diyor.  Ben, 'Nasıl olur, Peygamber efendimizin uykusu bozulmasın diye seccadesini kesip bıraktığı bir hayvan kesilmesi, yenmesi söz konusu olabilir mi?'  'Yok siz duyumlara göre konuşuyorsunuz, öyle bir şey yok' diyerek kendisini savundu. Çocuklara kendisi anlatmış kedi kestiğini ve yediğini. Daha önce başkalarına da anlatmış ama inanmamışlar. Daha önce yakalanmış hastanede yatmış, tedavi görmüş , tekrar serbest bırakılmış. Gayet rahat, ben şu an bile rahat değilim. Gerekli cezayı alsın, bugün kedi yavrusunu kesen yarın öbür gün insanı, bir çocuğu kesmeyeceği ne malum. Küçücük masum bir hayvana onu yapan herkese yapar. Tamamen toplumdan soyutlanması lazım"

 

Pfizer: Korona virüs aşısı 25 Aralık'tan önce kullanıma sunulabilir

 

Korona virüste son tablo: 135 can kaybı

 

'Patates', 'domates' ve 'kedi'nin dil yolculuğu

 

 

 

 

 





Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Arkdaşın telaşı korkusu buradan hissediliyor 23 Kasım 2020 02:04

    Bu konuşan arkadaşa, ya çocuğa tecavüz ediyorlar bir insanı bidonun içine koyup asitle yakıp üzerine beton döküp gömüyorlar daha ne kötülük ve canilik var, kediye yavrucak diyorsun fakat bir bebeğe bir çocuğa yapılan kötülüğe böyle tepkiler vermiyorsunuz, sadece kediye ya da hayvanlara yapıldığında cezası neyse çeksin demeyin vicdanınız varsa her şey için olsun bir ağaca, bir böceğe vs Allah’ın yarattığından ötürü..

  • Kıt Akıllı22 Kasım 2020 20:07

    İşe kediyle başladıysa durum vahim. Sırada ne var onu merak ediyorum. 

  • HAKKI22 Kasım 2020 20:04

    DERHAL ET FİATLARI DÜŞÜRÜLMELİ

  • Bir yorum23 Kasım 2020 01:37

    zıkkım ye!

  • Erol g.22 Kasım 2020 14:55

    NİSA SURESİ 118 -119 AYETLERİ HAYVANLARIN KULAKLARINI KESMEYİ DAHİ ŞEYTANİ İŞ SAYARKEN ÇOCUKLARIN PİPİ DERISİNI KESİP ÇIKARANLAR NEDEN TUTUKLANIP YARGILANMIYOR ?

  • Bir yorum22 Kasım 2020 19:46

    Senin ki kökten gitmiş heral !  Lgtb li gibi  yazmışsın!  Çok iğrenç.

  • Nedim22 Kasım 2020 19:37

    Böyle manyaklar çoğaldıkça ki buna g. erol da  dahil o topluma ceza kaçınılmaz olur.  Allah bu toplumu böyle manyaklardan ve zulme sessiz kalan ahmaklardan korusun.

  • Mustafa22 Kasım 2020 19:21

    Erol yazıyorsun da sen muennessin neden kesildiğini tıp açıkladı biraz karıştır.Kavunu karpuzu kabuğuyla yiyebiliyorsan diyebileceğim birşey yok

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU22 Kasım 2020 16:45

    sen ATEİS isen biz ne desek boş.bizim dinimiz bize senin dinin sana.

  • doğru 22 Kasım 2020 13:47

    bu kafayla virüsler tabiki ortaya çıkar...

  • mezarci 22 Kasım 2020 13:15

    cani kadicik cekmis 

  • Taner Yıldız22 Kasım 2020 12:46

    Bir bu eksikti.

  • Vayyy22 Kasım 2020 08:48

    VAY CANI VAY, BOYLELERINE INSAN DEMEYE BIN SAHIDLAZIM. KADIN RESMEN YAMYAM.

  • yunus22 Kasım 2020 08:35

    İnsanların çivisi çıktı artık,başımızdan  belalar hiç eksik olmaz.